365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Motorik legetøj

For de helt små skal motorikken hele tiden trænes og udvikles. Til det formål kan motorik legetøj være den perfekte måde at gøre det til en leg at udvikle sig. Hos BR har vi samlet en masse forskelligt motorik legetøj. Find en masse spændende motorisk legetøj hos BR her på siden.

 

Populære mærker

Leg og læring med motorik legetøj 

I takt med at dit barn udvikler sig, kræver det også træning og leg til udvikling af barnets motoriske evner. Derfor er motorik legetøj et helt fantastisk redskab, som er designet til at hjælpe med at udvikle børns fin- eller grovmotorik. Motorik legetøj udfordrer nemlig dit barn til bevægelse gennem sjov og hyggelig leg. Disse bevægelser er med til at skabe og styrke dit barns koordination og balanceevne, hvilket vil gavne dit barn fremover. 

 

Skab nysgerrighed med motorisk legetøj

Motorisk legetøj er et vidunderligt værktøj, som sætter gang i alle sanser og muskler. Motorikken er nemlig en af de vigtigste evner for mennesket, og derfor skal det trænes og udvikles gennem årene. Når børn leger og fumler med motorisk legetøj og aktivitetslegetøj, vækkes de helt rigtige hjerneceller, som sætter skub i læringen og udviklingen af motorikken på en super sjov måde. Motorik legetøj har derfor mange fordele:

  • Det hjælper til at stimulere dit barn
  • En god motorik hjælper med at bruge vores sanser og muskler 
  • Udviklende og givende redskab gennem sjov og leg 

Med motorisk legetøj til din baby vækkes den skønne nysgerrighed, som er fantastisk at overvære. Denne nysgerrighed bidrager til den nødvendige udvikling af motorikken og de mange sanser.

Udforsk det store udvalg af motorik legetøj

På BR.dk oplever du et stort univers af motorisk og stimulerende legetøj til dit barn. Blandt vores udvalg kan du vælge mellem anerkendte brands, som er specialister i at udvikle motorik legetøj. På den måde kan du skabe de bedste vilkår for dit barn i sikre og trygge rammer med motorik legetøj. 

Gå på opdagelse blandt de mange muligheder, og udvælg det ideelle motorik legetøj. Tag også et kig på vores andre typer motorisk legetøj i form af aktivitetstæpper til de mindste, puttekasserstableklodser og meget mere her på siden. Bestil nemt og hurtigt dine varer på BR.dk i dag.