365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gåvogne

En gåvogn er den perfekte måde for dit barn at komme op og få fart i benene på. En gåvogn støtter udviklingen til at lære at gå. Hos BR har vi samlet en masse fine, sjove og smarte gåvogne, der helt sikkert vil vække glæde hos dit barn.

Populære mærker

Gåvogn til baby

Vil dit barn gerne frem i livet? Gåvogne eller gåbiler kan være et godt redskab, hvis dit barn er begyndt at rejse sig op, og det måske er ved at være tid til at tage de første skridt. Gåvognen udgør nemlig en sikkerhed og en støtte, når baby stadig er lidt usikker på benene.

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af gåvogne i mange sjove designs og farver, og vi er helt sikre på, at der er noget for enhvert barns smag. Der er gåvogne i neutrale nuancer, gåvogne i fine pangfarver samt gåvogne, som barnet også kan sætte sig og køre afsted på. Nogle af gåvognene har også søde ansigter, så dit barn kan få følelsen af, at han eller hun går af sted med sin nye bedste ven.

En gåvogn behøver ikke blot at være et redskab, der kan hjælpe dit barn med at gå. Vi har nemlig også gåvogne, der kan underholde dit barn med kreative aktiviteter og babylegetøj, når baby ikke har lyst til at gå rundt. Når dit barn bliver mere sikker på benene, kan I også vælge en gåvogn, hvor der kan opbevares legetøj, som nemt kan transporteres rundt. En gåvogn har derfor mange forskellige funktioner udover at være en fantastisk støtte, hvilket gør den til en oplagt tilføjelse til samlingen.

Hvornår kan baby gå med gåvogn?

Det er svært at sige, hvornår det er tid til at købe en gåvogn. Lige så snart dit barn så småt begynder at rejse sig op ved at støtte sig til forskellige ting i hjemmet, kan du overveje at anskaffe en gåvogn. Der er dog stor forskel på, hvor hurtigt børn udvikler sig, men uanset hvad skal en gåvogn nok blive aktuel før eller siden, og derfor gør det heller ikke noget at købe den i god tid.

Indtil dit barn føler sig helt klar til at tøffe afsted med gåvognen, kan mange af gåvognene i vores sortiment sagtens underholde på anden vis. Lige så snart dit barn begynder at rejse sig op ad ting, bliver gåvognen kun endnu mere aktuel.

I vores udvalg på BR.dk finder du gåvogne, der er velegnede til børn helt ned til 6 måneder. Du kan derfor med fordel købe gåvognen tidligt, så den står klar, til når dit barn så småt begynder at komme på benene.

 

Tag de første skridt med en gåvogn

Er du på udkig efter den perfekte gåvogn til en lille én? I udvalget på BR.dk finder du både gåvogne i plastik og træ samt et væld af forskellige størrelser, designs og farver. Fælles for dem alle er dog, at der ikke er nogen skarpe kanter, som barnet kan slå eller skære sig på. Vores gåvogne er nemlig designet med sikkerhed og komfort for øje, og de er derfor lavet specielt til at kunne stå imod de knubs, gåvognen højst sandsynligt vil få på nogle af de mange gåture.

Flere af gåvognene på BR.dk indeholder også sjovt aktivitetslegetøj, så barnet samtidig kan få aktiveret sine sanser, mens det tuller afsted med gåvognen. Når barnet bliver ældre, kan en pedalbil eller gokart være en sjov erstatning for gåvognen, hvor der kan komme endnu mere fart over feltet. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find den gåvogn, der har de aktiviteter og det design, som dit barn vil glæde sig over.