365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gåbiler

Med en gåbil kan dit barn drøne derudad ved hjælp af egen kraft. Det er en rigtig god måde at træne ben og motorik på. Derudover er det da hyleskægt at kunne fare derudaf på sin helt egen gåbil. Dyk ned i udvalget her på siden, hvor vi har samlet en masse smarte gåbiler.

Populære mærker

Gåbil til børn

En gåbil lyder måske ikke som noget, der kan køre stærkt, men vi kan love for, at der er fart over feltet, når først dit barn har knækket koden til at komme fremad. Faktisk går det nogle gange så hurtigt, at mor og far slet ikke kan følge med gåbilens lynhurtige hastighed! Barnet vil helt sikkert synes, at det er hyleskægt at drøne afsted på sin spritnye gåbil, mens forældrene halter bagefter.

Du kan introducere dit barn for en gåbil eller gåvogn allerede inden, de første skridt er taget. På den måde kan legetøjet fungere som en god træning til at komme i gang med at gå. Når barnet bliver ældre og gerne vil endnu hurtigere frem i verden, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af pedalbiler og gokarts, så der kan komme meget mere fart over feltet!

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af gåbiler i sjove designs, og vi er helt sikre på, at der findes en gåbil, der passer perfekt til dit barn. Uanset om du er på jagt efter en klassisk gåbil, en sjov traktor eller en lynhurtig scooter, så er der nok at vælge mellem i det brede sortiment på BR.dk. I vores udvalg finder du også gåbiler med søde ansigter og venlig øjne, så gåbilen kan gå hen og blive dit barns nye bedste ven!

Fuld fart på med en gåbil

Dit barn vil helt sikkert synes, at en gåbil er sjov - både når der fortsat er lidt usikkerhed på benene, men særligt også, når der er helt styr på, hvordan man skubber sig selv fremad med fuld kraft. Med andre ord er der flere gode fordele ved at udstyre dit barn med en gåbil:

  • Giv dit barn en masse gode hjælpemidler til at lære at gå.
  • Lad dit barn træne motorikken i benene ved at suse afsted på stien.
  • En gåbil er ikke kun god træning for dit barns motorik, det kan også hurtigt blive det nye favoritlegetøj.

En gåbil er derfor en fantastisk redskab, der dels kan være med til at træne dit barns motorik, men den giver også dit barn en skøn følelse af frihed. Med den helt rette gåbil kan dit barn nemlig få friheden til at køre afsted og udforske verden på egen hånd, hvilket er en fantastisk måde at lære om verden omkring sig på.

 

Find en gåbil til din baby

Gåbiler og andre sjove børnekøretøjer giver altid anledning til sjov, og dit barn vil elske at suse afsted gennem stuen, haven eller på stisystemet på en af vores seje varianter. Vi har sørget for at samle et varieret udvalg, så du kan finde den gåbil, der passer allerbedst til dit barn - hvad end der er brug for lidt ekstra støtte eller ej. Vi har også flere gåbiler, der udover at være sjove at drøne rundt på også indeholder underholdende aktivitetslegetøj i form af eksempelvis puslespil, sjove lyde og musik.

Vi har gåbiler, der er velegnede til børn på helt ned til 6 måneder. Det betyder, at du trygt og sikkert kan sende dit barn ud i det blå, lige så snart han eller hun er klar til at prøve kræfter med en gåbil. Tag et kig på vores store udvalg og find den helt rigtige gåbil allerede i dag!