365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Elbiler til børn

Elbiler til børn er blevet yderst populære, og det er ikke overraskende. Det kan nemlig skabe et smil på et hvert barns læber, når de får lov til at race derudaf på egen hånd. Her på siden finder du et væld af elbiler til børn – både til drenge og piger. Find en elektrisk bil til børn her.

El-børnebiler i mange modeller til familiens yngste

Skal det være Mercedes Benz, Jaguar, Bentley, BMW, Lamborghini, Audi, Maserati eller måske Porsche? En lækker, lille Vespa-scooter eller en imponerende John Deere-traktor? Hos BR.dk råder vi over et bredt udvalg af børnebiler samt øvrige køretøjer designet med inspiration fra kendte producenter. Det giver rig mulighed for, at I som forældre kan udleve drømmen om en bestemt model, men husk, at det desværre er junior og ikke jer selv, der kommer til at sidde bag rattet.

En børnebil kørende på el transporterer barnet afsted med stil og vil uden tvivl skabe respekt i nabolaget. Lad barnet styre selv, eller overtag styringen ved at vælge en børnebil med tilhørende fjernbetjening. Alt er muligt, når drømmen er en børnebil fra BR.dk, så gå på opdagelse, og oplev begejstringen ved de mange smarte modeller.

Giv dit barn en elbil, der ligner mors og fars

Det er super sjovt for de små at køre i en lækker børnebil, der til forveksling ligner en miniudgave af den bil, som mor og far måske har. Samtidig er der ikke noget mere fornøjeligt for forældrene end at se den lille chaufførs begejstring, når bilen sættes i gang og tøffer afsted. 

Køb børnebiler af høj kvalitet hos BR.dk

Er jeres barn bidt af en gal motor, vil en børnebil være et stort hit, som der vil blive brugt mange timer på at køre rundt i. Hos BR.dk er vi stolte af at kunne præsentere så bredt et udvalg af el-børnebiler i autentisk design og i en kvalitet, der virkelig holder. En børnebil får sig ofte nogle knubs på vejen, særligt hvis bilen styres af barnet selv, og det er derfor vigtigt, at der er tænkt over design og materialer, så bilen kan holde længe. Køb en børnebil her hos os, og glæd dig til at se julelysene skinne i barnets øjne, når det spotter sit nye køretøj for første gang.