365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gokarts til børn

Tænk sig at få sit helt eget køretøj at drøne afsted i allerede længe før, at man officielt er gammel nok til at tage kørekort. Den drøm kan blive til virkelighed med en af vores skønne pedalbiler og gokarts, der findes i modeller til både små og lidt større børn.

Populære mærker

Fart i pedalerne med en gokart!

Er dit barn blevet lidt for gammel til en gåbil eller en gåvogn, vil en gokart udformet som for eksempel en klassisk mooncar eller traktor uden tvivl være et stort hit. Også selvom der skal gang i ben-kræfterne for at komme fremad, for bilerne driver ikke sig selv ligesom en elbil til børn. På den måde er det også muligt at få lidt sved på panden og måske ømme muskler efter endt leg. Se det spændende udvalg af pedalbiler og gokarts her, og overrask dit barn med en af de skønne biler, der er klar på mange eventyr op og ned ad vejen eller rundt i kvarteret.

 

Lad dit barn udforske verden fra sin helt egen pedalbil eller gokart

En pedalbil eller gokart sikrer både motion, sjov leg og spændende oplevelser for dit barn. Pedalbiler og gokarts kommer langt på kort tid, når blot der trædes tilstrækkeligt i pedalerne, og man kan køre både alene og side om side med vennerne – og måske endda gøre et kapløb ud af det.

Lad barnet leve sig ind i rollen som racerkører eller måske som bondemand, der passer markerne fra sin pedal-traktor. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvilken af vores mange gokarts tror du vil være det største hit hos netop dit barn? Vælg den her, og glæd dig til at få den hjem, så du snart kan overraske barnet med det nye, seje køretøj.

 

Fuld fart frem med en pedalbil eller gokart fra BR.dk

Hos BR.dk er fart og spænding noget af det allerbedste, vi ved, og kan det tilmed kombineres med fysisk udfoldelse og styrkelse af barnets motorik, bliver det kun endnu bedre. Gå på opdagelse blandt vores pedalbiler og gokarts af høj kvalitet her på siden, og find den helt rigtige gokart, der kan vokse med dit barn, og som barnet kan have glæde af hver eneste dag år efter år i stort set alt slags vejr.