365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Børn på løbehjul fra BR.dk
Børn på løbehjul fra BR.dk

Leg på hjul

Leg på hjul er fyldt med timevis af sjov og fascinerer både små og store. I det hele taget er fart og spænding noget, der fanger de fleste børn – og når kan de bringe deres egen krop i spil og få brændt lidt krudt af derigennem, bliver det ganske enkelt ikke bedre.

Populære mærker

Fart over feltet!

Leg på hjul giver rig mulighed for at få rørt sig og selv bestemme tempoet. Hos BR.dk har vi samlet masser af gode bud på legetøj, der stimulerer barnets motoriske sans og udfordrer barnet på lige det niveau, der giver mening i forhold til barnets alder og interesser. Rulleskøjter, løbehjul eller måske en løbecykel? Du finder det hele – og mere til – her hos os!

 

Godt fra A til B med leg på hjul

Leg på hjul styrker dit barns balance og generelle fornemmelse for egen krop, og leg på hjul bidrager samtidig også med en forståelse af tempo og årsag-virkning – gør jeg sådan, sker der sådan. Som en ekstra bonus giver leg på hjul mulighed for at nå hurtigt fra ét sted til et andet, og det sågar på en rigtig sjov måde, hvor barnet får rørt sig og får mærket suset fra vinden i håret.

Det mindre barn kan få glæde af en trehjulet cykel, en elbil eller måske en gokart, imens de ældre børn vil elske at drøne afsted på rulleskøjter, skateboard, cykel eller løbehjul. Leg på hjul skaber glæde i mange år og kan nytænkes i takt med, at dit barn vokser og udvikler sig, og leg på hjul bliver man ganske enkelt aldrig for gammel til. 

 

Suveræne køretøjer til børn, der vil frem i livet

Kan det nærmest ikke gå for hurtigt eller blive vildt nok for dit barn, vil leg på hjul uden tvivl være et stort hit. Hos BR.dk råder vi over et bredt udvalg af moderne produkter til leg på hjul, der virkelig kan give jer som forældre baghjul og sved på panden, hvis I gerne vil følge med. Glæd dit barn med et eller flere stykker legetøj til leg på hjul, og oplev barnet udfolde sig og koncentreret arbejde for at komme frem i verden.