365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hvilket løbehjul skal man vælge?

Med løbehjulet kan du køre stærkt, hoppe højt, og det kan samle vennerne om en fælles hobby. Uanset hvilket løbehjul du vælger, er du sikret en masse sjov - men løbehjulet skal naturligvis også passe til barnets alder, kompetencer og behov. 

Men løbehjulenes verden er stor, og hvordan bliver man lige sikker på, at man vælger det rigtige? Her på siden kan du læse om de mange forskellige løbehjul, og hvad du bør være opmærksom på for at få det helt rigtige med hjem - 3, 2, 1 sæt i gang! 

Hvilken størrelse løbehjul er bedst?

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med nogle forskellige løbehjul? Hvis det er tilfældet, har du helt sikkert opdaget, at der kan være en central forskel! 

Der findes nemlig både løbehjul med store og små hjul - og hvad er egentlig bedst? Sagen er den, at begge dele er gode på hver sine områder. Her er det vigtigt at se bort fra, hvilken variant der ser bedst ud, og hvilken farve der er favoritten - i stedet bør du overveje, hvad løbehjulet skal bruges til.

Det er nemlig dét, der afgør, om du skal vælge store eller små hjul! Skal løbehjulet blot benyttes til at transportere barnet til og fra skole? Så er store hjul et godt valg! Eller er det en hobby, hvor barnet bruger lang tid på at øve og lære tricks? Så er der mange fordele ved små hjul.

Den store verden af løbehjul

Der er mange valg at tage stilling til, når der skal købes nyt løbehjul. Det kan være en udfordring at finde rundt i, og derfor giver vi en kort beskrivelse af de fire overordnede løbehjul herunder. 

Løbehjul med store hjul

Et løbehjul med store hjul er et hit for dig, der blot skal bruge løbehjulet til at transportere sig til og fra skolen - gerne med lidt ekstra fart på. Fordelen er, at et løbehjul med store hjul oftest er nemt at have med rundt, fordi det hurtigt kan klappes sammen og ikke vejer så meget. 

Trickløbehjul

Som navnet antyder, er et trickløbehjul noget for dit barn, hvis det primære formål er at lave tricks! Der er altså rig mulighed for at prøve sig frem med vilde stunts og køre på ramper - løbehjulet kan nemlig holde til det. Til gengæld skal løbehjulet helst ikke bruges til meget andet end det, da det ikke er velegnet til at køre langt. 

Elektrisk løbehjul 

De elektriske løbehjul ser vi overalt i gadebilledet, og der er helt sikkert mange fordele! Her kan du køre langt og stærkt - og du behøver slet ikke at bruge nogle kræfter på det, andet end når du skubber dig selv i gang. Har du en bakket tur til skole? Så er et el-løbehjul måske det rette for dig!

Løbehjul med mere end 2 hjul

Skal løbehjulet ikke andet end at underholde? Så kan du vælge et løbehjul med mere end 2 hjul, som kan bruges på terrassen eller legepladsen i børnehaven. Et trehjulet løbehjul er perfekt til mindre børn, og det vil helt sikkert bidrage med en masse sjov!