365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Beskyttelsesudstyr til børn

Fart over feltet og vind i håret. Har du et barn, der elsker at erstatte de trætte gåben med en tur på rulleskøjter eller løbehjul? Så ved du helt sikkert også, at der er brug for ekstra sikkerhed. Her på siden har vi samlet beskyttelsesudstyr til børn, så du trygt kan sende dem ud på hjul.

Populære mærker

Cykelhjelme til børn

På med hjelmen! Sørg for at dit barn er ekstra godt beskyttet med en cykelhjelm. Så kan du sende dit barn sikkert ud på vejen, når det står på rulleskøjter, skateboard, løbehjul eller noget helt fjerde. Barnets sikkerhed skal være i top, og det er det med en cykelhjelm fra BR.dk, som du finder her.

Bevar sikkerheden med beskyttelsesudstyr til børn

Uanset om det er et skateboard, løbehjul, rulleskøjter eller noget helt fjerde, så er der ingen tvivl om, at børn elsker at suse afsted på et transportmiddel med hjul - og de bruges flittigt til dagligt!

Måske elsker din datter at mødes med pigerne fra klassen for at suse rundt på løbehjulet i kvarteret. Eller din søn synes, at gåturene med familien er dødkedelige, medmindre han kan bevæge sig rundt på sine rulleskøjter. Det kan også være, at dit barnebarn ofte mødes med vennerne på skateboardbanen i skolegården.

I det tilfælde er det vigtigt, at du kan sende dem afsted uden alt for mange bekymringer i maven, og hos BR har vi alt, hvad du skal bruge.

 

Stort udvalg af beskyttelsesudstyr til rulleskøjter

Det er vigtigt, at sikkerheden er i orden, når børnene skal lege på hjul. Det er helt naturligt, at du kan bekymre dig om, hvad der kan ske, men samtidig er det skønt at se sit barn have det sjovt og prøve nye sportsgrene af.

Uanset om dit barn er nybegynder eller erfaren, er det fortsat vigtigt at have noget ordentligt beskyttelsesudstyr, når uheldet er ude. Det er en god idé med:

  • En hjelm i god kvalitet, så hovedet altid er beskyttet.
  • Beskyttelse til albuer og hænder, da det ofte er her man tager fra, hvis man falder.
  • Knæbeskyttere, så dit barn undgår skrabede knæ.

 

Find beskyttelsesudstyr til børn på BR.dk

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af beskyttelsessæt, så du kan få styr på sikkerheden for dit barn. Sortimentet omfatter blandt andet beskyttelsessæt med My Little Pony og andre sjove designs til dit barn.

Udforsk udvalget i selskab med dit barn, og find det helt rigtige beskyttelsessæt her hos BR. Vi sørger for en hurtig og sikker levering til jer.