365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykelhjelme til børn

Der er fart over feltet, når de små lærer at køre på cykel, og selvom det ikke altid er populært, er cykelhjelmen ikke til at komme udenom. Gør det til en god vane, at hjelmen skal på hver gang. Vælg en flot og hot cykelhjelm fra udvalget herunder.

Populære mærker

Vælg den rette størrelse cykelhjelm til børnene

Børnenes sikkerhed skal være i top, når de suser afsted på cyklen. Få hjælp til at vælge den rette cykelhjelm til børnene, så du trygt kan sende dem ud på cykelturen

Cykelhjelm til børn – en god vane

Jo tidligere vi lærer noget, des større er chancerne for, at det bliver siddende senere i livet – som en god vane. En cykelhjelm bør altid gå sammen med cyklen for børn og voksne for en sikkerhedsskyld. På BR finder du et stort udvalg af modeller, der kan gøre det sjovere og sejere at huske hjelmen, når den nye cykel skal indkøres.
 

Derfor skal du vælge den bedste cykelhjelm til børn

  • Den passer godt på hovedet, hvis uheldet skulle være ude
  • Hjelmen kan bruges til andre aktiviteter – rulleskøjter m.m.
  • Den kan være medvirkende til, dit barn bliver set i trafikken

 

Det er vigtigt at vælge en hjelm, som også sidder godt og passer på hovedet, hvis der skulle ske et uheld. Derfor er det også vigtigt, at den bliver indstillet ordentligt, inden den tages i brug, så den hverken sidder for løst eller for stramt.

 

Værd at vide, når du skal finde den rigtige cykelhjelm til børn

Der findes rigtig mange forskellige hjelme at vælge imellem. Er du i tvivl, hvilken du skal vælge, er der et par ting du kan overveje.

  • Pasformen: Det er vigtigt, at hjelmen har den rigtige størrelse, og at den sidder korrekt, ellers går det ud over både sikkerheden og komforten. Mål hovedet, vælg den rigtige størrelse, spænd hjelmen.
  • Materiale: Jo bedre materiale, jo mere holdbart er det. Her hænger pris og kvalitet ofte sammen. Vælg en cykelhjelm i et holdbart materiale.
  • Ekstraudstyr: Du kan få hjelme, hvor hagespændet er magnetisk, så det er nemmere at åbne og med én hånd. Nogle hjelme fås med reflekser eller en lygte bagpå. Det øger synligheden i trafikken. Endelig findes der også cykelhjelme med integreret regnslag.

 

Find din cykelhjelm i udvalget herover, og få styr på sikkerheden.