365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

SCO cykler

I Danmark kan du næsten ikke sige cykler uden at nævne mærket SCO, og det skyldes med stor sandsynlighed den mere end 100 år lange erfaring, der ligger bag det danske cykel brand. Her hos BR har vi et stort udvalg af de populære cykler i gedigen dansk kvalitet, så du kan finde cykler til hele familien.  

En klassiker fra SCO 

En cykel fra SCO er en ægte klassiker! Og hvis du mangler en jernhest af høj kvalitet til overkommelige cykelpriser, så er det uden tvivl det helt rigtige sted at kigge. Størstedelen af cyklerne er fremstillet i aluminiumsstel, som både sikrer en robust og let cykel.  

Skal du bruge din cykel i Danmark? Så er SCO et godt valg. Alle cyklerne er nemlig fremstillet efter det danske klima, så du har de bedste forudsætninger for at få rig glæde af din cykel. Leder du efter en el-cykel, citybike, mountainbike, børnecykel eller noget helt andet? SCO’s store sortiment rummer det hele.  

Få kvalitet, komfort og køreglæde  

Det er skønt at cykle, mærke vinden i håret og den friske luft, der gør kinderne røde! Men lige så skønt, som det kan være, lige så besværligt kan det være, hvis du ikke har en god cykel. Med en cykel fra SCO får du kvalitet, komfort og køreglæde. Det sikrer SCO’s brede udvalg, som behager alt lige fra hverdagscyklisten til den garvede fritidscyklist.  

Bag SCO ligger en række serier, som hver især har sine fordele og styrker. Er du på jagt efter en cykel, der følger tidens trends? Så er SCO-serien det rette for dig. Ønsker du en eksklusiv cykel, hvor alle komponenter er i top? Så skal du gå efter SCO Premium. Eller elsker du at bruge fritiden på cyklen? Så er det Rebel by SCO, der er det rette for dig!  

Kør sikkert på din SCO-cykel 

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden, når du kører på cykel. Husk at anskaffe dig en cykelhjelm, så du ikke kommer galt afsted - det er du nemlig ikke altid selv herre over. Derudover er det lovpligtigt med reflekser og samtidig meget vigtigt for din sikkerhed, når du kører i mørke. Find alt, hvad du skal bruge til din SCO-cykel lige her hos BR!