365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnecykler

Her på siden finder du børnecykler i flere forskellige farver, størrelser og til alle aldre – både med og uden pedaler og støttehjul. Gå på opdagelse i vores store udvalg af cykler og få hjælp til at finde den helt rigtige størrelse i vores guide, så dit barn kan komme sikkert fra A til B.

Størrelsesguide til børnecykler

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dit barn? Så er der hjælp at hente på BR.dk. Vi har udformet denne størrelsesguide til børnecykler, så du nemt kan finde ud af hvilken cykel, junior skal have. Få hjælp til at vælge den rigtige børnecykel størrelse lige her.

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til børnecykler

Find en sej børnecykel

Når der skal købes ny børnecykel, finder du et kæmpe udvalg af de fedeste, hurtigste og mest moderne modeller her på BR.dk. Børnecykler fås i forskellige farver, så I kan helt sikkert finde en farve, dit barn vil elske!

Hos BR.dk tilbyder vi bl.a. børnecykler:


Klik jer igennem vores udvalg her på siden og find den helt rigtige børnecykel til dit barn! Så kan dit barn blive godt kørende og klar til at suse rundt på cyklen.

 

Få alle fordelene ved at vælge børnecykler

  • De passer nøjagtigt til barnets størrelse.
  • De er både sjove og lærerige at køre på.
  • De gør børn mere mobile og giver balance.


På en cykel kommer der virkelig fart på, og det er en god måde for barnet at få bevæget sig på. Cyklen er det optimale transportmiddel for børn, der gerne vil have fart på, og samtidig bliver motorikken og balancen også styrket på cykelturen.

På BR.dk finder du et kæmpe udvalg af seje cykler og cykelhjelme med lækre farver og sjove motiver, der holder hovedet sikkert, når der er rigtig god fart på.

 

Find den helt rigtige børnecykel

Når der skal vælges en cykel, er det vigtigt at finde én, der har den rette størrelse, så den kan bruges længe, men ikke er for stor.

  • 12” er den mindste størrelse hjul, vi har i vores sortiment. Den passer til et barn, der måler 88-110 cm (ca. 2-4 år).
  • 14” er næste skridt, og den størrelse passer til et barn med en højde på 95-115 cm (ca. 3-4½ år).
  • 20” er til barnet med en højde på 120-142 cm (ca. 6-8 år).
  • 26” er den største størrelse i det, der hedder børnecykler. Den er til barnet, der måler 146-152 cm (8-12 år).


Når barnet måler over 150 cm, kan det bruge en cykel med 28” hjul. Prøv altid cyklen af, inden I træffer et valg. Tjek udvalget af cykler til børn herover, og bestil en cykel til dit barn i dag! Du kan læse mere om cykelstørrelser i vores guide til valg af børnecykel.

 

Børnecykler kræver sejt sikkerhedstilbehør

Det er sjovt at cykle, men det er vigtigt at have styr på sikkerhedstilbehøret, når man sætter sig op på jernhesten. På BR.dk finder du et stort udvalg af det lækreste udstyr – der dækker alt fra cykellygter til knæ-, albue- og håndledsbeskyttere til ringeklokker og båthorn. Alt sammen med sjove motiver og flotte farver.