365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pigecykler

Leder du efter en pigecykel? Hos BR finder du et stort udvalg af pigecykler. Her er pigecykler i alverdens flotte farver og størrelser, og du kan få hjælp til at finde den helt rigtige størrelse i vores guide. Gå på opdagelse i vores store udvalg af pigecykler her på siden.

 

Størrelsesguide til børnecykler

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dit barn? Så er der hjælp at hente på BR.dk. Vi har udformet denne størrelsesguide til børnecykler, så du nemt kan finde ud af hvilken cykel, junior skal have. Få hjælp til at vælge den rigtige børnecykel størrelse lige her.

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

Populære mærker

Cykler til piger

Lysene i øjnene er ikke til at tage fejl af, når dit barn sætter sig op på sin helt nye pigecykel og er klar til at køre afsted. Måske er det den første rigtige børnecykel efter løbecyklen? Måske er dit barn ved at være stor, og dermed er det sidste gang, at han eller hun skal have en pigecykel? Uanset hvad er en ny cykel bare noget helt særligt, og på BR.dk har vi noget for enhver smag.

En pigecykel giver anledning til mange timers sjov, og samtidig bliver det let som en leg at komme fra A til B. Der er ikke noget bedre end at suse afsted med fødderne i pedalerne i solskinsvejret og med vind i håret.

 

Pigecykler i mange forskellige størrelser

Vores udvalg af seje pigecykler kan opfylde enhver lille pige eller drengs drøm, uanset om dit barn er til pink, grøn, blå, orange eller en helt anden yndlingsfarve. Tag dit barn i hånden, gå på opdagelse i vores sortiment og lad dit barn komme med indvendinger om de forskellige designs. På den måde kan I i fællesskab finde den helt rigtige pigecykel, som dit barn kan suse rundt på.

Husk at være opmærksom på at vælge den rigtige størrelse, så dit barn kan nå pedalerne og styret præcis, som det skal. På BR.dk forhandler vi pigecykler fra 12 tommer og opefter, og der er derfor rig mulighed for at finde den helt rigtige størrelse til dit barn. Du kan læse mere om at finde den rette cykelstørrelse i vores størrelsesguide, som du finder her på siden.

 

Find seje cykler til piger på BR.dk

Når dit barn skal have ny cykel, skal der selvfølgelig være styr på sikkerheden og kvaliteten. Pigecyklerne, som du finder her på BR.dk, er alle i god kvalitet, og vi tilbyder også alt i cykeludstyr, så du trygt kan sende din datter eller søn ud på cykelstierne med sikkerheden i orden.

Du finder blandt andet cykelhjelme, ringeklokker og lygtesæt, som gør dit barn helt klar til at begå sig i trafikken. Bestil det hele her på BR.dk, så I kan komme ud på cykelture med de sejeste pigecykler.