365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Pigecykler

Leder du efter en pigecykel? Hos BR finder du et stort udvalg af pigecykler. Her er pigecykler i alverdens flotte farver. Derudover er der både en pigecykel til de store og de små. Gå på opdagelse i vores store udvalg af pigecykler her på siden.

 

Populære mærker

Cykel til piger

Lysene i øjnene er ikke til at tage fejl af, når din datter sætter sig op på sin helt nye pigecykel og er klar til at køre afsted. Måske er det den første rigtige cykel efter løbecyklen? Måske er hun ved at være stor, og dermed er det sidste gang, at hun skal have en pigecykel? Uanset hvad, er en ny cykel bare noget helt særligt, og på BR.dk har vi noget for enhver smag.

En cykel giver anledning til mange timers sjov, og samtidig bliver det let som en leg at komme fra A til B. Der er ikke noget bedre end at suse afsted med fødderne i pedalerne i solskinsvejret og med vind i håret.

Pigecykler der vil opfylde enhver pigedrøm

Vores udvalg af seje pigecykler kan opfylde enhver piges drøm, uanset om din datter er til pink, grøn, blå, orange eller en helt andet yndlingsfarve. Tag dit barn i hånden, og udforsk vores sortiment, så hun kan få lov til at komme med indvendinger om de forskellige designs. På den måde kan I i fællesskab finde den helt rigtige cykel, som hun kan suse rundt på.

Husk at være opmærksomme på at vælge den rigtige størrelse, så din datter kan nå pedalerne og styret præcis, som hun skal. Du kan læse mere om at finde den rette cykelstørrelse I vores guide, som du finder ovenfor.

Find seje cykler til piger på BR.dk

Når din lille pige skal have ny cykel, skal der selvfølgelig være styr på sikkerheden og kvaliteten. Cyklerne, som du finder her på BR.dk, er alle i god kvalitet, men vi tilbyder også alt udstyret, så du trygt kan sende din datter ud på cykelstierne med sikkerheden i orden.

Du finder blandt andet cykelhjelme, lygtesæt og reflekser, som gør din pige helt klar til at begå sig i trafikken. Bestil det hele her på BR.dk, så I kan komme ud på cykelture med de sejeste cykler.