365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykelhandsker til børn

Er dit barn vild med at hoppe op på jernhesten og cykle afsted ud i det blå? Så er det rette udstyr alfa og omega for at sikre den bedste oplevelse på cyklen! Her på siden har vi samlet vores udvalg af cykelhandsker til børn, som kan beskytte de små fingre på cykelturen.

Få et godt greb om racercyklen 

Cykelhandsker vil glæde enhver, som ofte tager en tur på cyklen. Måske kører dit barn racercykel sammen med far eller mor eller er i gang med at lære at betjene en mountainbike i skoven? Det kan også være, at dit barn tager den lange tur på cykel i skole hver dag. Uanset hvad, så er et par cykelhandsker til børn med til at forbedre dit greb om cykelstyret, så du kan komme sikkert afsted, uden at dine hænder glider undervejs. Hos BR finder du et stort udvalg af cykelhandsker i flotte og børnevenlige designs, og vi er helt sikre på, at der gemmer sig noget for dig iblandt.  

Slut med kolde og sovende hænder på cykelturen 

“Men hvad er der nu galt med et par almindelige handsker?” tænker du måske. Fordelen ved cykelhandsker er, at de ofte er polstret med puder, som ikke kun hjælper med at holde de små hænder varme, men også øger komforten og modvirker eksempelvis sovende hænder. Når der er styr på alt det praktiske i form af en god polstring, og handsker der passer på hænderne, kan dit barn helt selv vælge et sejt design, som han eller hun vil elske at tage på.  

Vælg de rette cykelhandsker 

Cykelhandsker er som bekendt udstyret med korte fingre, og derfor er de helt sikkert for kolde, når vinteren rigtigt bider sig fast. Cykelhandskerne er derfor også perfekte som overgangshandsker - og så er de jo også bare et sejt cykeltilbehør. Er du på jagt efter et par cykelhandsker med et hyggeligt Disney-motiv, eller er et sejt mønster mere dig? Hos BR har vi alt, hvad dit barn skal bruge af cykeludstyr. Dyk ned i udvalget, og find dine favoritter allerede i dag.