365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykeludstyr

Når dit barn har fået ny cykel, er det svært at vente med at komme ud og køre rundt på den. Men en cykel kræver noget cykeludstyr, og derfor er det også en god idé, at I har anskaffet det hele på forhånd, så alt er klar til brug. Her på siden har vi samlet alt det cykeludstyr, I skal bruge til børnecyklen.

Populære mærker

Godt kørende med cykeludstyr til børn

Selvom dit barn kender teknikken til at cykle og bare gerne vil drøne afsted med det samme, skal der være helt styr på cykeltilbehøret først. Noget cykeludstyr er lovpligtigt at bruge, imens andet er sund fornuft – og så er der alt det sjove cykeludstyr til børn, der ikke er nødvendigt at eje, men som alligevel gør oplevelsen med at cykle endnu bedre. Hos BR.dk finder du altid et bredt udvalg af cykeludstyr, der får dit barn godt afsted på mange gode cykeleventyr.  

 

Få styr på sikkerheden først og fremmest

Der er flere ting, som det er et must at have, når dit barn skal ud at cykle. På selve cyklen skal der være en ringeklokke, og kører dit barn fra tid til anden i helt eller delvist mørke, er cykellygter og reflekser heller ikke til at undvære. En cykelhjelm skal dit barn selvfølgelig også have på, og derudover er det også godt at kunne låse cyklen med en cykellås, så der er mindre risiko for, at cyklen bliver stjålet. Blandt det mere praktiske cykeludstyr til børn finder du også beskyttelsesudstyr, cykelhandsker, cykelpumper og cykelslanger

 

Boost dit barns cykelglæde med det sejeste cykeludstyr

Det skal selvfølgelig ikke gå op i praktik det hele, for først og fremmest er det bare virkelig sjovt at cykle – ikke mindst takket være de spændende muligheder for ekstra cykeludstyr til børn, der gør turen på børnecyklen til en sand fornøjelse. Fra din egen barndom husker du måske de farvestrålende egerperler, der laver en tikkende lyd, når man kører, eller du har måske selv haft favoritbamsen eller yndlingsdukken med på tur i en fin cykelkurv. Der findes så meget skønt cykeltilbehør til at pynte på cyklen, og det er bare om at gå på opdagelse her og opleve alle mulighederne.