365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykelpumper

Der er ikke meget, der er mere irriterende end et fladt dæk, når du er på vej til at stige op på cyklen og køre afsted. I de situationer er det helt uundværligt at have en god cykelpumpe lige ved hånden, og her hos BR.dk finder du heldigvis flere kompakte og brugervenlige versioner.

Slip for flade dæk i tide og utide

Et fladt dæk opdages typisk på de mest ubelejlige tidspunkter, og det er ikke altid, at du kan låne dig til en pumpe i nærheden. Købet af en cykelpumpe til brug derhjemme er derfor en rigtig god og økonomisk investering, der kommer til at spare dig for rigtig meget tid og besvær. Der findes både større pumper samt kompakte mini-cykelpumper, der er lette at tage med dig på farten, så du aldrig skal mangle luft i dækkene. Tag et kig på mulighederne her, og find den cykelpumpe, der passer allerbedst til din families behov. 

Er dækket ikke bare fladt, men helt punkteret, skal det enten lappes eller skiftes ud med en helt ny cykelslange, som du selvfølgelig kan købe online her hos os.    

 

En cykelpumpe er uundværlig for dig, der bruger cyklen i det daglige

Er cyklen dit eller dit barns foretrukne transportmiddel på vej til og fra skole, job eller fritidsaktiviteter, kan en cykelpumpe ganske enkelt ikke undværes. Heldigvis er en cykelpumpe så budgetvenligt et køb, at det heller ikke giver mening at spare den væk. Vores cykelpumper er en del af vores store udvalg af cykeltilbehør, der kommer bredt omkring blandt både udstyr, der er ’need to have’, og udstyr, der er ’nice to have’. Udover mini-cykelpumper og almindelige cykelpumper tilbyder vi også cykellåse, cykellygter, cykelkurve, cykelhjelme med mere, der gør det til en ekstra god oplevelse at begive sig afsted på cyklen hver dag.  

 

Køb en cykelpumpe af høj kvalitet online hos BR.dk

Vores cykelpumper er lette at bruge, når dækket på cyklen trænger til ny luft, og jo flere gange, du bruger pumpen, jo hurtigere vil du kunne fylde luft i dit dæk og blive klar til at komme ud at cykle. Vælg blandt vores forskellige cykelpumper her, og læg din bestilling i dag.