365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykelslanger

At vælge en cykelslange i ordentlig kvalitet er helt afgørende for, om din cykel ofte punkterer eller ej. Hos BR.dk finder du både almindelige cykelslanger samt cykelslanger med racerventil, så du kan vælge den cykelslange, der passer allerbedst til netop din eller dit barns cykel.

Hav altid en passende cykelslange lige ved hånden

Det giver en helt særlig frihed for både store og små at kunne cykle fra A til B. Ikke desto mindre kommer cykelturen selvfølgelig med en risiko for punktering, og det er altid godt at have en ny cykelslange ved hånden, hvis uheldet er ude, og den gamle ikke kan lappes længere. Det kan spare dig for både tid, penge og besvær, når du ved, hvordan du selv kan sætte ny cykelslange på din cykel, og har du overskud til det, kan det at ordne cyklen gøres til et fællesprojekt, hvor også børnene lærer, hvordan de kan tage sig kærligt af cyklen, så den kommer til at holde længe.  

 

Find alt i cykelslanger blandt vores cykeltilbehør

En cykelslange koster ikke ret meget, og når først du ved hvilken model, du skal bruge, kan din ønskede cykelslange nemt bestilles hjem her. Hos BR.dk har vi et bredt udvalg af cykeludstyr, der gør det til en endnu større fornøjelse at cykle i det daglige. Udover forskellige cykelslanger kan vores sortiment blandt andet også byde på cykelpumper, cykellygter, ringeklokker med mere – ja, faktisk stort set alt, hvad dit barn har brug for, når det skal sendes godt afsted på cyklen. 

 

Køb både almindelige cykelslanger og cykelslanger med racerventil online

Uanset om du er på udkig efter en almindelig cykelslange, eller dit barns cykel kræver en cykelslange med racerventil, kan du hurtigt finde det, du søger, online her. Hav altid gerne mere end én cykelslange på lager derhjemme, så du ikke spilder tid på først at skulle købe en ny, når den gamle ikke holder tæt længere. Lær også dig selv, hvordan du nemt skifter cykelslange på hele familiens cykler. Det er virkelig godt at kunne, og med en af vores kvalitetsslanger ved hånden har du gode muligheder for at klare opgaven med succes.