365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykellygter til børn

Det er altid sjovt at komme ud på en cykeltur i det fri, men en cykeltur kræver gode lygter til cyklen. Gode cykellygter til børn sikrer nemlig, at barnet bliver set i trafikken, når den lille cyklist er ude med sin seje cykel. Her hos BR kan du finde en masse gode cykellygter til børn, der øger barnets sikkerhed og synlighed i trafikken.

Tag ud på eventyr med gode cykellygter og andet tilbehør

Når dit barn har har fået en ny børnecykel, så vil det ofte være svært at vente med at komme ud at køre en tur på den. En cykel kræver dog en masse tilbehør, som er nødvendigt at have inden første rigtige tur ud på eventyr, og derfor er det en god idé at få anskaffet det uundværlige cykeltilbehør på forhånd. Det er blandt andet cykelhjelme til børn, ringeklokker til børnecykler og selvfølgelig nogle gode cykellygter til den nye cykel. Med udstyret i orden er der intet, der kan stoppe den lille cyklist!

 

Seje cykellygter er nødvendige på cykelturen

Det er ingen hemmelighed, at både hjelm og cykellygter er nødvendige sikkerhedsregler, når der er udsigt til en skøn cykeltur i det fri. Når mørket falder på, så sikrer cykellygterne, at barnet bliver set i trafikken, så I kan komme sikkert fra A til B.  

Der er ingen tvivl om, at de fleste børn også vil synes, at det ser ret så sejt ud at have sine helt egne lysende cykellygter på cyklen. De lyser flot med hvidt lys foran og rødt lys bagud, og barnet kan helt selv tænde for dem, når det bliver nødvendigt. Bliv synlig i trafikken med gode cykellygter til børn fra BR!

 

Bliv klar til masser af cykelture hos BR!

Der er intet så skønt som at suse rundt på sin helt egen cykel og få vind i håret og røde kinder. Men uanset cykelerfaring og cykeltype, så er cykellygterne stadig nødvendige for at få en sikker cykeltur. Hos BR har vi derfor samlet alle vores cykellygter til børn her på siden, så du nemt kan bestille de rigtige til dit barns cykel - og så er I snart klar til at komme ud på massevis af sjove cykelture sammen.