365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

PUCH cykler

PUCH-cykler er for hele familien, og her på siden har vi samlet hele vores store udvalg af både herre-, dame- og børnecykler i forskellige modeller og fine farver. Når du vælger en cykel fra PUCH får du et køretøj med kreativitet, komfort og kvalitet i højsædet.  

Smarte cykler til hele familien 

Er det tid til en ny cykel? Så er PUCH et godt sted at gå på opdagelse. Cykler fra PUCH kommer nemlig i alverdens varianter, og du kan finde den helt rette, uanset om det er til far, datter eller noget helt andet.  

Der er intet hyggeligere end at tage på cykeltur med hele familien, og det får I rig mulighed for med cykler fra PUCH, som passer til jeres behov. Få styr på sikkerheden i form af cykelhjelm, cykellygter og andet tilbehør, og så er det ellers bare med at komme ud i det blå - måske med en lille picnic på vejen.  

Hvilken PUCH er den rette for dig? 

Når du skal vælge den rette PUCH-cykel, er det vigtigt, at du leder med dine krav og behov for øje. Skal dit barn have sin allerførste cykel? Så kan du gå på jagt blandt løbecykler fra PUCH, som er en god forberedelse, inden barnet er klar til at træde i pedalerne. Er barnet en smule ældre, kan du vælge en letvægtscykel fra PUCH, som kan udstyres med støttehjul, der kan fjernes, når dit barn har fundet balancen og teknikken.

Gå på opdagelse i de fine PUCH-cykler 

Når du vælger en cykel fra PUCH, får du praktiske, veludstyrede og prisvenlige cykler, som sender dig godt ud i det blå. Samtidig er cyklerne rustet til det danske vejr med robust stel, slidstærke dæk samt komfortabelt sæde og siddestilling.  

Gå på opdagelse blandt cykler i alverdens farver, og find den rette, uanset om du er på jagt efter en sort mountainbike, en rød racer eller en pink børnecykel. Når du har bestilt cyklen til dig selv eller hele familien, sørger vi for en sikker levering, så I snart kan komme ud og træde i pedalerne.