365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Løbecykler

Den allerførste cykel er noget helt specielt, og faktisk kan dit barn starte med at øve sig i at cykle længe før, end du måske umiddelbart tror. En løbecykel designet til familiens yngste fungerer nemlig som en alletiders start, før de skal prøve kræfter med en rigtig cykel.

Populære mærker

Hvilken løbecykel er den rette?

Læs vores guide og bliv klogere på, hvilken løbecykel du skal vælge til dit barn. Så er I klar til at suse afsted med vind i håret.

Løbecykler til familiens mindste

Modsat en rigtig børnecykel har en løbecykel typisk ingen pedaler. Det betyder, at fremdriften skal ske ved, at barnet skubber sig frem på fødderne. Det er en rigtig god øvelse, der styrker barnets balance og gør klar til, at barnet senere hen skal lære at cykle selv på en pedalcykel. Faktisk er træning med løbecykel så godt givet ud, at mange børn helt kan springe støttehjulene over, når den første rigtige børnecykel skal tages i brug.

Kan du også se idéen i at forkæle dit barn med en lækker løbecykel, som der kan drønes afsted på i timevis? Se vores store kvalitetsudvalg med de bedste løbecykler her, og find en løbecykel, der passer til dit barn. Er der brug for yderligere tilbehør til cyklen, finder du også det her. 

 

Cool løbecykler til seje unger

De fleste børn elsker fart og at kunne komme hurtigt rundt på egen hånd. En løbecykel åbner virkelig op for, at dit barn kan få rørt sig samtidig med, at motorikken styrkes. Selvom en løbecykel ikke har pedaler, kan der stadig sagtens komme godt med fart på, og jo mere rutineret barnet bliver i at styre løbecyklen, jo hurtigere kan der køres.

 

Løbecykler i mange flotte modeller

Hos BR.dk forhandler vi løbecykler i modeller, som både små drenge og små piger vil elske, og alt efter barnets alder og størrelse, kan der vælges en passende løbecykel til netop dit barn. Nogle løbecykler kan tages i brug allerede fra omkring 1-års-alderen, imens andre egner sig bedst til barnet, der er omkring de 1,5-2 år. Nogle børn er længere fremme rent motorisk end andre, og det spiller selvfølgelig også ind på, hvornår barnet er klar til at komme i gang med at øve sig på en løbecykel.

Husk frem for alt at have sikkerheden i orden ved at give barnet cykelhjelm på, når koden til løbecyklen er knækket, og der begynder at komme fart på din lille cyklist. Pludselig går det stærkt, og der er ingen vej tilbage, når junior vil frem i verden.