365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Båthorn til cykel

Lyden, udseendet og følelsen - et båthorn er bare lidt sjovere, når du skal gøre opmærksom på dig selv på cykelstien! Hos BR har vi samlet et udvalg af Båthorn til cykel, og her er noget for enhver, uanset om du er Disney-fan eller leder efter et design i din yndlingsfarve.

Sikkerhed på cykelstien med et båthorn 

Selvom det er liv og glade dage at suse afsted på cyklen med røde kinder og vind i håret, så er det med at have styr på sikkerheden, før du begiver dig ud på jernhesten. Et båthorn er både sjovt at trykke på, og den underholdende lyd er heller ikke til at tage fejl af. Samtidig er båthornet ikke kun sjov og ballade, men også et udstyr til sikkerhed. Når du kommer susende på cykelstien og overhaler en masse på din vej, er det nemlig en god idé lige at give et tegn på, at du passerer dem. Præcis ligesom en ringeklokke skal gøre det - men et båthorn er jo bare lidt sjovere.  

Gør din cykel retro og rå 

Mange forbinder helt sikkert båthornet med de gode gamle dage, hvor cyklerne var med frontlad og slanke i udtrykket. Dengang var ringeklokken ikke den helt store dille, og båthornet var derfor fast inventar på enhver cykel. Båthornet fylder en del mere end ringeklokken gør, men designet er bare mere unikt, og lyden er bare sjovere! Er du en af dem, der synes, at både cykelhjelme-låse og andet beskyttelsesudstyr er kedeligt? Så gør din cykel lidt sjovere, og tilføj et af de fine båthorn her fra BR.  

Sjove båthorn til din cykel 

Et båthorn fylder unægteligt mere end en ringeklokke, men med en af de fine udgaver fra BR, er det svært at modstå fristelsen! Hvad siger du til et båthorn med din yndlingsfigur fra Disney? Eller går du efter et retro-look med en af de gammeldags varianter? Mulighederne er mange, og båthornet er en perfekt måde, hvorpå du kan sætte dit personlige præg på cyklen. BR klæder dig på til uendelige cykelture i sus og dus. Dyk ned i vores brede udvalg af båthorn og andet cykeltilbehør for at finde det helt rigtige match for dig.