365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Ringeklokker til børnecykler

En cykel er aldrig helt klar til brug, før der er sat en smart ringeklokke på den. Her finder du vores ringeklokker til børnenes cykler, der fås i flere søde og sjove designs, som ungerne vil elske. Vælg en ringeklokke til børn her, og bestil i dag.

Lær dit barn om trafiksikkerhed med en ringeklokke til cyklen

Der skal selvfølgelig være styr på sikkerheden, når børnene skal ud at cykle. Blandt vores cykeltilbehør finder du derfor de smarteste ringeklokker til cykel, der sikrer, at dit barn kan høres i trafikken. Det er særligt vigtigt til de større børn, der sommetider cykler på egen hånd, men også til de små er det fint at introducere ringeklokkens funktion tidligt, så de ved, hvornår den skal bruges – og tilsvarende hvornår de helst skal lade klokken være, selvom det er sjovt at høre klokkens eller båthornets lyd igen og igen.  

 

Giv cyklen en opgradering med en smart ringeklokke

Det er lovpligtigt at have ringeklokke på cyklen, og mange børnecykler vil derfor være udstyret med ringeklokke, når du køber cyklen. Ringeklokken kan dog godt være lidt kedelig at se på, men det er der heldigvis råd for. I vores udvalg finder du nemlig de skønneste ringeklokker til børnecyklen med masser af farver og kendte motiver. Så kan dit barn virkelig drøne afsted på cyklen med stil. Tag dit barn med på råd, når den nye ringeklokke skal vælges, eller find selv den ringeklokke her, som du tror vil falde mest i barnets smag.  

Se også vores udvalg af cykellygter, reflekser og cykelhjelme, der giver ekstra sikkerhed og tryghed, når dit barn færdes i trafikken.  

 

Køb de fineste ringeklokker til børnecyklen her

En god ringeklokke på cyklen er ikke til at undvære, og vil du overraske dit barn med en rigtig flot en af slagsen, er det her, du skal kigge. Vi tilbyder ringeklokker til børn i mange forskellige designs og i en kvalitet, så ringeklokken kan skabe glæde i mange år. Vores ringeklokker er lette at sætte på børnecyklen, og de kan nemt tages af og sættes på cyklen i næste størrelse, når dit barn vokser fra den forrige.