365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykellåse til børn

Uanset om der er tale om en voksen- eller børnecykel, så kræver den en cykellås. Med en cykellås kan dit barn stille sin cykel ved legepladsen, institutionen eller hjemmet uden at bekymre sig om, at nogen snupper den. Her hos BR har vi samlet et bredt udvalg af cykellåse i forskellige farver og varianter, så der er noget for enhver smag, uanset om du er til kode- eller nøglelås. På den måde kan dit barn trygt efterlade cyklen uden opsyn!

Få helt styr på sikkerheden med en cykellås til børn

Der er nærmest ikke noget mere ærgerligt end at opdage, at ens cykel er blevet stjålet. Skån dit barn for den oplevelse og jer selv for det efterfølgende besvær ved at lære barnet at låse cyklen med en god kvalitetslås. I vores udvalg finder du flere praktiske cykellåse, som mange børn selv vil kunne betjene. Vi har både ringlåse og kædelåse, der låses op med nøgle, samt flere forskellige cykellåse med kode til børn.  

Se vores samlede udvalg af cykler og tilbehør her. 

 

Hvilken cykellås til børn skal jeg vælge?

En fastmonteret ringlås kan ikke sådan lige blive væk. Til gengæld kan nøglen være lidt svær for de yngste børn at håndtere, og nøglen kan også blive tabt eller på anden vis nemt forsvinde. Det samme problem har du med en kædelås, der samtidig er tung for barnet at have med på farten. Ringlåse og kædelåse egner sig derfor bedst til de lidt større børn, imens en cykellås med kode er et bedre valg til de yngste cyklister.  

En cykellås med kode til børn vejer ikke ret meget, og der er ingen nøgle, der kan blive væk. Til gengæld skal barnet kunne huske koden til låsen eller have koden skrevet ned et sikkert sted. En anden fordel ved en cykellås med kode er, at låsene fås i mange iøjnefaldende farver, og det derfor ikke er helt ligetil for en cykeltyv at fjerne låsen fra cyklen uden at blive bemærket. Kodelåsen giver – ligesom en kædelås – mulighed for at låse cyklen fast til noget, hvilket øger sikkerheden yderligere. Den kan nemt sættes fast på cyklens bagagebærer, når den ikke er i brug. 

Der er altså fordele og ulemper ved alle typer af cykellåse til børn, og du bør overveje de forskellige muligheder grundigt, før du køber. Når du har fundet den rette model, kan den nye lås til cyklen let bestilles hjem her, så den snart kan tages i brug.