365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Cykelkurve til børn

Har dit barn lige fået sin første cykel? Så stopper det ikke der! Der findes nemlig et væld af tilbehør til cyklen, som kun kan gøre cykelturene endnu bedre. Her på siden har vi samlet vores udvalg af cykelkurve til børnecyklen - find din favorit i dag.

Få det hele med i cykelkurven 

Der er ikke noget værre end, når du gerne vil have en masse sager med hen til legekammeraten - men der er ikke plads på cyklen! En cykelkurv er en fantastisk opfindelse, når du primært bruger cyklen til at komme fra A til B eller tage på hyggelige cykelture. Her kan du transportere og opbevare alle dine yndlingsting, hvad end du skal medbringe noget legetøj, en flaske med saftevand eller en masse snacks til dagens cykeltur. Med andre ord er cykelkurven næsten uundværlig, når cyklen er dit foretrukne transportmiddel. Den giver rig mulighed for at få det hele med, men samtidig nyde cykelturen til fulde.  

Børnecykelkurv i fine designs 

Mangler dit barn en cykelkurv til styret, eller fungerer det bedst med en cykelkurv på bagagebægret? Hos BR har vi begge dele i både metal og plast alt efter, hvad dit barn foretrækker. Alle vores cykelkurve er nemme at montere enten ved hjælp af bagagebægret eller et særligt beslag. Det er vigtigt, at din cykelkurv sidder stabilt, så den kan tåle vægtøgningen fra de sager, som dit barn har med tur. Vores cykelkurve kommer i mange forskellige størrelser, og det er vigtigt at vælge den rigtige, så den ikke generer dit barn. Husk derfor at undersøge, at børnecykelkurven passer til børnecyklens størrelse inden køb.  

Find den rette cykelkurv til børnecyklen! 

Gå aldrig ned på udstyr med din cykel! Når dit barn suser afsted skal der naturligvis være styr på sikkerheden med en cykelhjelm, en ringeklokke, som advarer de andre på cykelstien, en cykelkurv, som rummer de vigtigste ejendele og naturligvis en støttefod, så du kan stille cyklen sikkert på plads, når du er ankommet til destinationen. Vi har et stort udvalg af cykelkurve til børn, hvor du kan have det hele med på vejen. Vælg mellem traditionelle trådcykelkurve eller cykelkurve med din yndlingstegneseriefigur.