365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Skoletasker til børn

Ingen skolestart uden en smart skoletaske. Noget af det vigtigste for børn, når de skal starte i skole, er at få den sejeste skoletaske, som de stolt kan vise frem til de nye klassekammerater. Gå på opdagelse i BR’s udvalg af smarte skoletasker her!

Populære mærker

Penalhuse til børn

Få orden i skoletasken med et godt og rummeligt penalhus, der kan holde styr på alle blyanterne, tusserne og farveblyanterne. Gå på opdagelse i vores udvalg af penalhuse med ét eller flere rum, og find lige præcis det penalhus, der kan gøre alle vennerne misundelige.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om skoletasker

Smarte skoletasker til børn

Noget af det første, der møder øjnene på første skoledag, er skoletasken, som rigtig kan vise de nye klassekammerater, hvilke animationsfigurer eller farver, der hitter derhjemme. Uanset om det er Ninjago, Harry Potter eller Frost, der er yndlingsserien eller -filmen, så finder du mange forskellige skoletasker lige her på BR.dk. Vi fører en lang række af kendte brands som eksempelvis LEGO, JEVA og Fjällräven, så kig dig omkring på siden og lad dit barn, i samarbejde med dig, udpege sin næste, smarte skoletaske – så er du sikker på, at skolestarten kun kan starte godt ud.

Ny skoletaske til alle de praktiske skolesager

Leder du efter en skoletaske til børn, er du havnet det rigtige sted. Her hos BR har vi samlet et stort udvalg af skoletasker i alverdens farver og med kendte animationsfigurer, så du kan helt sikkert finde en taske, der vil give dit barn julelys i øjnene. Der er tasker henvendt til forskellige aldre, og uanset hvilken taske, der vælges, er den både praktisk og sej. Der er nemlig både plads til bøger, penalhus, madkasse og drikkedunk i den rette skoletaske, når den pakkes korrekt. Hjælp dit barn med at pakke tasken om morgenen til skolestarten – så finder du ud af, at hun eller han måske snart kan pakke den helt selv, også uden din hjælp. Sørg også gerne for, at de rette skriveredskaber er på plads, så både læring og udvikling sker undervejs – på den måde er du med til at give dit barn de bedste forudsætninger for en god skolegang.

Hvilken skoletaske er favoritten?

Her hos BR sørger vi for, at du kan klæde dit barn på til skolestart med det helt rigtige udstyr, både når det kommer til taske, penalhus og hvad der ellers hører skolen til. Skoletasken kan hurtigt blive tung, men når den har barnets favoritfigur, -tema eller yndlingsfarver, kan den kun være med til at gøre hverdagen til en leg. Er du i tvivl om, hvilken skoletaske der vil få dit barn til at juble, så spørg ham eller hende til råds. På den måde vil I hurtigt finde den taske, som dit barn vil bære med et stort smil hver dag.

Find et godt skoletaske tilbud her på BR.dk, og dyk ned i et udvalg af tasker med massere af farver og mønstre. Så kan det kun blive endnu sjovere at starte i skole eller rykke et klassetrin op!