365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Skoletasker til børn

Noget af det bedste for børn ved skolestart, er at have en sej skoletaske, som de stolt kan vise frem til klassekammeraterne. Gå på opdagelse i vores udvalg af skoletasker til børn her.

Populære mærker

Penalhuse til børn

Få orden i skoletasken med et godt og rummeligt penalhus, der kan holde styr på alle blyanterne, tusserne og farveblyanterne. Gå på opdagelse i vores udvalg af penalhuse med ét eller flere rum, og find lige præcis det penalhus, der kan gøre alle vennerne misundelige.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om skoletasker

Smarte skoletasker til børn

Skoletasken er dit barns trofaste følgesvend gennem deres skolegang. Noget af det første, der møder børnenes øjne på første skoledag, er skoletasken. Den kan vise de nye klassekammerater, hvilke animationsfigurer eller farver, der hitter derhjemme.

Leder du efter en skoletaske til børn, er du havnet det rigtige sted. På BR.dk har vi samlet et stort udvalg af skoletasker i alverdens farver og med kendte animationsfigurer, så du kan helt sikkert finde en taske, der vil give dit barn julelys i øjnene.

Leg og læring

Skal dit barn snart starte i skole eller har du allerede et skolebarn? Så er vores guides og produkter til læring gennem leg perfekte til jer. Her kan I starte blidt ud med læring gennem leg eller støtte dit barn i den læring, som barnet tager med hjem fra skolen.

Skoletasker til piger og drenge i alle aldre

På BR.dk finder du skoletasker til piger og drenge i forskellige aldre. Uanset om det er Ninjago, Harry Potter eller Frost, der er yndlingsserien eller -filmen, så finder du mange forskellige skoletasker lige her på BR.dk.

Vi fører skoletasker fra en lang række af kendte brands som eksempelvis LEGO, JEVA og Fjällräven, så kig dig omkring på siden og lad dit barn, i samarbejde med dig, udpege sin smarte skoletaske – så kan skolestarten kun starte godt ud.

Valget af skoletaske til forskellige klassetrin kan være ret forskelligt, da børns behov ændrer sig i takt med deres alder. Nedenfor finder du nogle vigtige overvejelser for hvert klassetrin fra 0-3, 4-6 og 7-9. klasse.

 

Skoletaske - 0-3 klasse

I disse klassetrin er en sej skoletaske det helt store hit. En skoletaske markerer nemlig en ny begyndelse for dit barn, for nu er det skoletid. For de yngste klasser kan følgende faktorer være vigtige for valget af skoletaske:

  • Størrelse og vægt: Tasken bør være lille nok til, at barnet kan bære den uden at blive belastet. Den skal kunne rumme en madkasse, vandflaske og måske skiftetøj.
  • Design og funktioner: Farverige tasker med populære figurer eller mønstre kan gøre skoletasken ekstra sjov for børnene. Enkelthed i designet gør det nemmere for børnene at åbne og lukke tasken selv.
  • Holdbarhed: Skoletasken skal kunne tåle lidt af hvert.


Husk også, at dit barn skal have en gymnastiktaske eller -pose med, når der står idræt på skemaet. Ved nogle skoletasker får du en gymnastikpose med, der matcher tasken.

 

Skoletaske - 4-6 klasse

På dette klassetrin begynder børnene at have mere ansvar og får flere skoleting, der skal være i tasken. Derfor kan følgende faktorer være afgørende:

  • Rum og organisation: Flere rum og lommer kan hjælpe børnene med at holde styr på deres bøger, hæfter og skriveredskaber.
  • Styrke og holdbarhed: Tasken skal være robust nok til at håndtere en højere vægt, da børnene vil have flere bøger og ting i tasken.
  • Stil: Designet begynder at spille en større rolle, da børnene bliver mere bevidste om deres personlige stil og hvad deres jævnaldrende har.


Det er vigtigt, at skoletasken også kan klare det danske vejr. Når dit barn begynder at cykle eller gå i skole, kan det være en god idé at købe et regnslag til skoletasken, så den ikke bliver våd, hvis de grå skyer dukker op på vej til skole.

 

Skoletaske - 7-9 klasse

I overgangen til de ældre klassetrin bliver børnenes, eller teenageres, behov endnu mere specifikke. I disse klassetrin leder dit barn eller teenager måske efter en mere neutral skoletaske. Her er følgende faktorer vigtige:

  • Funktionalitet og fleksibilitet: Skoletaske med rum til f.eks. en bærbar computer eller tablet og vandflaskeholder er praktiske.
  • Moden stil: Design og mærker kan blive endnu vigtigere, da unge ønsker at udtrykke deres personlighed.
  • Holdbarhed og vejrbestandighed: Da de ældre elever ofte har en længere skoledag og flere skoleaktiviteter, skal tasken kunne holde til en lang dag samt skiftende vejrforhold.


I alle aldersgrupper er det vigtigt at vælge en skoletaske, der både passer til barnets størrelse og deres skoleting, samtidig med at der er fokus på ergonomi.

 

 

Ny skoletaske til alle de praktiske skolesager

I den nye skoletaske skal der være plads til bøger, penalhus, madkasse og drikkedunk. Hjælp dit barn med at pakke tasken om morgenen til skolestarten – så finder du ud af, at hun eller han måske snart kan pakke den helt selv, også uden din hjælp.

Sørg også gerne for, at de rette skriveredskaber er på plads, så både læring og udvikling sker undervejs – på den måde er du med til at give dit barn de bedste forudsætninger for en god skolegang.

 

Find favorit skoletasken på BR.dk

På BR.dk sørger vi for, at du kan klæde dit barn på til skolestart med det helt rigtige udstyr, både når det kommer til taske, penalhus og hvad der ellers hører skolen til. Så kan det kun blive endnu sjovere at starte i skole eller rykke et klassetrin op!

Skoletasken kan hurtigt blive tung, men når den har barnets favoritfigur, -tema eller yndlingsfarver, kan den kun være med til at gøre hverdagen til en leg.

Er du i tvivl om, hvilken skoletaske der vil få dit barn til at juble, så spørg ham eller hende til råds. På den måde vil I hurtigt finde den taske, som dit barn vil bære med et stort smil hver dag.