365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Skoletasker til børn

Ingen skolestart uden en smart skoletaske. Noget af det vigtigste for børn, når de skal starte i skole, er at få den sejeste skoletaske, som de stolt kan vise frem til de nye klassekammerater. Gå på opdagelse i BR’s udvalg af smarte skoletasker her!

Klar og parat til skolestart med en ny skoletaske

Leder du efter en skoletaske til børn, er du havnet det rigtige sted. Her hos BR har vi et stort udvalg af skoletasker i alverdens farver og med alverdens animationsfigurer, så du kan helt sikkert finde en taske, der vil give dit barn julelys i øjnene. Der er tasker henvendt til forskellige aldre, og uanset hvilken du vælger, er den både praktisk og sej.

Hvilken skoletaske er favoritten?

Har du dit barn med ude for at kigge på en ny skoletaske, vil valget helt sikkert falde på den flotteste, der vil imponere vennerne. Hos BR har du mulighed for at finde den skoletaske, der passer bedst til dit barn, hvor der er plads til bøger, penalhus, madkasse og drikkedunk.

Tasken kan hurtigt blive tung, men når den har barnets favoritfigur, -tema eller yndlingsfarver, kan den kun være med til at gøre hverdagen til en leg. Er du i tvivl om, hvilken skoletaske der vil få dit barn til at juble, så spørg ham eller hende til råds. På den måde vil I hurtigt finde den taske, som dit barn vil bære med et stort smil hver dag.