365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® skoletasker

Det er noget helt særligt, når dit barn skal have ny skoletaske. Uanset om det er forberedelser til den allerførste skoledag, eller om den gamle taske skal udskiftes, så betyder skoletasken en hel del - og den skal naturligvis være den sejeste af dem alle! Se vores udvalg af LEGO® skoletasker her på siden.

Den sejeste skoletaske med LEGO®

Det er vigtigt, at skoleudstyret er i orden. Og her tænker vi ikke blot på spidsede blyanter, et penalhus med en masse rum og en madkasse, som er stor nok - nej, vi tænker også på alle redskabernes design!  

Der er nemlig ingen tvivl om, at dit barn gerne vil have det sejeste udstyr i de flotteste farver og måske endda med yndlingsfiguren på - og hvad er et større hit end LEGO®? Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af LEGO® skoletasker, og uanset om du er til lilla, grøn, grå eller noget helt fjerde, er vi helt sikre på, at vi har en skoletaske for dig. 

Hvad er dit favorit LEGO® tema? 

LEGO® er ikke blot LEGO® klodser. Her er tale om et gennemført univers, som byder på et utal af historier, spændende figurer og gode minder. Måske er dit barn helt vild med LEGO® NINJAGO® eller LEGO® Friends? Og så er der da ikke noget bedre end at have favoritterne på skoletasken. 

Husk at overveje, hvor meget plads dit barn har brug for, før I vælger skoletasken. Der er ikke nogen grund til, at dit barn skal kæmpe med at løfte rundt på den store taske, hvis pladsen slet ikke kan udfyldes. Vores LEGO® skoletasker kommer i forskellige størrelser, så der helt sikkert er den rette for jer.   

Stort udvalg til piger og drenge 

Det er ikke kun skoletasken, der er vigtig. Det er også vigtigt at finde det helt rette penalhus, så det hele matcher præcis, som dit barn vil have det. Når den nye skoletaske er fundet, er der intet bedre end at se dit barns stolte ansigt, når tasken skal med i skole for første gang. Skal dit barn have en LEGO® skoletaske? Så gå på opdagelse i vores udvalg allerede i dag.