365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® NINJAGO®

Drømmer du om at blive til en ægte LEGO® ninja? LEGO® NINJAGO® byg selv-legetøj fører unge LEGO® byggere til et urgammelt og mystisk land, som er beskyttet af frygtløse ninjahelte. Har du mod på at alliere dig med andre ninjaer og bekæmpe fjenden? Se vores store udvalg af LEGO® NINJAGO® her.

Bliv en del af NINJA verdenen

Slå dig sammen med Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole for at bekæmpe fjendens styrker. Sammen med de andre ninjahelte får du et stærkt og sjovt sammenhold fuld af gode oplevelser. Byg seje robotter, tungt bevæbnede fartøjer og bygninger for at skabe jeres helt eget kampklare NINJAGO® univers.

Måske er dit barn helt vild med NINJAGO® serien? Med det store udvalg af LEGO® NINJAGO® pakker kan dit barn genskabe sine yndlingsscener hjemme på børneværelset med spændende og intense kampe mod de onde skurke. Måske er du lige så modig som Wu, Kai og alle de andre?

Lær at blive en rigtig ninja

Lær at mestre Spinjitzu, så du er godt klædt på til at kæmpe de intense kampe. Du kan også samle Spinjitzu-spinnere i et væld af farver og designs. Med LEGO® NINJAGO® er der garanti for action - både i form af de seje LEGO® minifigurer, men også med alt tilbehøret.

Kun fantasien sætter grænser! Du kan genskabe alle de spændende scener fra LEGO® NINJAGO® filmen eller skabe dine helt egne spektakulære scener. Med LEGO® kan du både hygge dig med at bygge de store robotter og maskiner, men også inddrage dem i alverdens lege bagefter.

LEGO® NINJAGO® - er du klar på nye eventyr?

Legen bliver ikke mere levende, end den gør med LEGO® NINJAGO®! Vælg din favoritninja, og udkæmp kampene side ved side. NINJAGO® verdenen er noget for ethvert barn, som synes, at den virkelig verden kan virke en smule kedelig en gang imellem.

I LEGO® NINJAGO® universet er der ingen grænser for de slag, I kan udkæmpe. Her er fyldt med magiske elementer - drager, våben og køretøjer, som du aldrig vil se i det virkelige liv. Gå på opdagelse i vores udvalg af LEGO® NINJAGO® pakker, og find din favorit allerede i dag.