365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Madkasser

En sej madpakke gør det lidt mere spændende at dykke ned i frokosten. På BR.dk har vi samlet et bredt udvalg af madkasser til børn i forskellige farver og med forskellige motiver.

 

Madkasser til børn i sjove designs 

En madkasse er et must for børn - både i dagligdagen, når de skal i institution, men også når der er udflugter på programmet, og der lige skal lidt snacks med på turen. På BR.dk har vi et bredt udvalg af madkasser til børn i alverdens former, farver og størrelser. 

Vælg mellem varianter med ét eller flere rum, så du nemt kan pakke dit barns mad ned uden risiko for, at det blandes sammen og roder rundt. Vi har også et bredt udvalg af farver og designs - for findes der noget sejere end at have en flot madkasse og drikkedunk med i skole eller børnehave?

 

 

Sådan vælger du madkasse til dit barn

Når du skal vælge en madkasse, er der flere faktorer at tage i betragtning for at sikre, at den passer til barnets behov og præferencer. Her er nogle af de vigtigste overvejelser:

  • Størrelse og kapacitet: Overvej hvor meget mad dit barn typisk spiser i løbet af en skoledag. Madkassen skal kunne rumme en passende mængde mad uden at være for stor eller tung for barnet at bære.
  • Design: Lad dit barn være med til at vælge en madkasse, der taler til deres interesser. Mange madkasser kommer i flotte farver eller med populære karakterer fra børnefilm og serier, hvilket kan gøre måltidet mere indbydende for barnet
  • Rengøringsvenlighed: Det er en god idé at vælge en madkasse, der er nem at rengøre. Det er en fordel, hvis den kan tåle opvaskemaskine, da det gør rengøringen lettere for mor eller far.
  • Ekstra tilbehør: Inkluderet bestik, en beholder til yoghurt eller andet ekstra tilbehør, kan også være værd at overveje, afhængig af barnets behov.


For barnet vil madkassens design helt sikkert være afgørende, men som forælder er der nogle andre ting, der er vigtige. Derfor er det en fordel både at tænke på barnets og forældrenes behov, når madkassen skal vælges.

 

Opdel maden med en madkasse med rum

Med en madkasse med rum kan du opdele dit barns mad. Det er smart, hvis dit barn f.eks. har en formiddags- og eftermiddagspause. Så ved dit barn, hvad der skal spises og hvornår.

Nogle madkasser har lag, mens andre har rum. I de forskellige rum eller lag kan du lægge snacks eller frugt til formiddagspausen og rugbrødsmadder til eftermiddagspausen. Det giver en god opdeling og overblik over, hvad mor eller far har lavet til madpakken.

Ting til skolestart: Hvad skal du bruge?

Skal dit barn til at starte i skole? Foruden en madkasse er der også en masse andre ting, der skal være styr på inden skolestart. I denne guide gør vi dig klogere på, hvad du skal bruge for at klæde dit barn godt på til første skoledag.

Hvad skal der i en madkasse til børn? 

Madpakkerejsen starter tidligt i dit barns liv. Allerede i børnehaven - måske endda vuggestuen - skal dit barn højst sandsynligt have madpakke med dagligt. Men hvad skal der være i den madpakke, og hvordan sikrer du, at dit barn overhovedet hiver madkassen op af skoletasken

  • Rugbrødsmadder er en klassiker, som er elsket og hadet. Du kan med fordel stikke rugbrødet ud i små forme, så det bliver sjovere for dit barn at spise.
  • Hvis rugbrødsmadder bare ikke er et hit, kan du prøve med en pastasalat med alle yndlingsgrøntsagerne. Det kan laves flere dage i forvejen og nemt medbringes i en boks. 
  • Når dit barn rigtigt skal forkæles, kan du lave minipizzaer på pitabrød, som også er super nemt at pakke sammen - og dit barn vil elske det!


Der er altså masser af muligheder for at gøre frokostpausen sjovere. Dit barn vil elske at åbne madpakken og finde et rugbrødshjerte eller en lækker minipizza.

 

Find madkasser til piger og drenge på BR.dk

Tag dit barn med på råd, når den rette madpakke skal vælges. Måske er der en klar holdning til farve, motiv og størrelse. Det kan også være en god idé at vælge lidt forskellige varianter, så I ikke skal stå og vaske den ene madpakke hver dag - på samme måde kan I vælge forskellige størrelser, så indholdet kan varieres.

På BR.dk finder du et udvalg af forskellige typer af madkasser i flotte farver og med seje motiver. I vores udvalg kan du og dit barn helt sikkert finde en madkasse, der passer både til barnets og familiens ønsker og behov.