365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Madkasser

Når der skal en madpakke med på tur, skal den selvfølgelig pakkes i en smart madkasse til børn. Det gør det bare lidt mere spændende at dykke ned i madpakken. Hos BR har vi samlet madkasser til børn i forskellige farver og med forskellige motiver. Find din favoritmadkasse til børn her på siden.

 

Madkasser til børn i sjove designs 

En madkasse er et must for børn - både i dagligdagen, når de skal i institution, men også når der er udflugter på programmet, og der lige skal lidt snacks med på turen. Hos BR har vi et bredt udvalg af madkasser til børn i alverdens former, farver og størrelser. 

Vælg mellem varianter med ét eller flere rum, så du nemt kan pakke dit barns mad ned uden risiko for, at det blandes sammen og roder rundt. Vi har også et bredt udvalg af farver og designs - for findes der noget sejere end at have en flot madkasse og drikkedunk med i skole eller børnehave? 

Hvad skal der i madkassen? 

Madpakkerejsen starter tidligt i dit barns liv. Allerede i børnehaven - måske endda vuggestuen - skal dit barn højst sandsynligt have madpakke med dagligt. Men hvad skal der være i den madpakke, og hvordan sikrer du, at dit barn overhovedet hiver madkassen op af skoletasken

  • Rugbrødsmadder er en klassiker, som er elsket og hadet. Du kan med fordel stikke rugbrødet ud i små forme, så det bliver sjovere for dit barn at spise.

  • Hvis rugbrødsmadder bare ikke er et hit, kan du prøve med en pastasalat med alle yndlingsgrøntsagerne. Den kan laves flere dage i forvejen og nemt medbringes i en boks. 

  • Når dit barn rigtigt skal forkæles, kan du lave minipizzaer på pitabrød, som også er super nemt at pakke sammen - og dit barn vil elske det! 

Find den rette madkasse hos BR 

Tag dit barn med på råd, når den rette madpakke skal vælges. Måske er der en klar holdning til farve, motiv og størrelse. Det kan også være en god idé at vælge lidt forskellige varianter, så I ikke skal stå og vaske den ene madpakke hver dag - på samme måde kan I vælge forskellige størrelser, så indholdet kan varieres.