365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Drikkedunke til børn

Det er vigtigt med en god drikkedunk til dit barn. På BR.dk har vi et bredt udvalg af praktiske og gode drikkedunke for børn med søde motiver og sprudlende farver.

Drikkedunk - børn elsker fine farver og motiver

For et barn er en drikkedunk ikke bare en drikkedunk. Det er noget, dit barn stolt kan medbringe i institutionen eller på udflugter. En drikkedunk er ikke blot en praktisk beholder til vand; det er en tro følgesvend i skolen, til sport og i fritiden.

På BR.dk finder du drikkedunke i mange sjove designs, der passer perfekt til børnehænderne. Vælg mellem drikkedunke med eller uden sugerør, i forskellige materialer, i yndlingsfarverne og med populære figurer. BR.dk gør dit barn klar til spisetid!

 

Sådan vælger du den bedste drikkedunk til børn

Det er vigtigt, at dit barn får en masse væske i løbet af dagen - og her kan en drikkedunk være meget behjælpelig. På den måde undgår børnene nemlig turen hen til vandhanen. Her er nogle overvejelser, I kan gøre jer, når I skal vælge drikkeflaske:

  • Design: Vælg drikkedunke med designs, der fanger dit barns interesse, såsom yndlingsfarver eller motiver med populære børnefigurer og eventyrtemaer.
  • Nem at bruge: En drikkedunk skal være let for barnet at åbne og lukke selv. Overvej modeller med ekstra greb eller remme, så de er lette for små hænder at holde.
  • Funktioner: Overvej funktioner som pop-up låg eller drikkedunk med sugerør, der gør det let for barnet at drikke uden spild.
  • Kvalitet og holdbarhed: Vælg en drikkedunk, der er fremstillet til at modstå hverdagens strabadser og som er let at rengøre.


Det er altid en god idé at lade dit barn være med til at vælge sin drikkedunk. På den måde er du sikker på, at den bliver et hit! I kan med fordel vælge et par drikkedunke, så der er lidt at skifte imellem, når de skal vaskes løbende.

Madkasser

Match drikkedunken med en smart madkasse! Med en drikkedunk og en madkasse har dit barn det perfekte sæt til institutionen eller en sjov udflugt. I vores udvalg finder du madkasser i forskellige typer og farver, som dit barn vil elske.

Drikkedunk med sugerør - børn er vilde med den

På BR.dk forstår vi vigtigheden af, at børnene har en drikkedunk, som de selv kan lide og kan bruge. En drikkedunk med sugerør er et hit hos særligt de mindre børn, men større børn kan også bruge disse drikkeflasker.

For børn er der noget helt særligt ved at få lov til at drikke af et sugerør. Det er også praktisk, at barnet ikke skal skrue et låg af og på for at få noget at drikke. Samtidig gør det heller ikke så meget, hvis drikkedunken vælter, når den er med sugerør.

 

Køb drikkedunk til børn på BR.dk

Uanset om du er på jagt efter en simpel drikkedunk til weekendens Tivoli-tur, eller om du har højere krav og leder efter en drikkedunk med lidt flere funktioner, så har vi helt sikkert en variant, der passer til dit behov.  

Vi har drikkedunke fra mange forskellige mærker, som dit barn helt sikkert kender fra film og TV og stolt kan vise frem til klassekammeraterne. På BR.dk kan du få styr på alt til dagligdagen - lige fra drikkedunke og madkasser til alt andet, der skal med i skoletasken.