365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tusser

Blå, gul eller rød? Uanset hvilken farve, der er dit barns yndlingsfarve, er du sikker på, at du finder farven her blandt vores store udvalg af flotte tusser til alle aldre og formål. Tag et kig på siden og overrask dit idérige barn med et overdådigt udvalg af farverige tusser.

Populære mærker

Lær at tegne for børn

At tegne er en hyggelig aktivitet som alle kan være med til. Det giver plads til at fordybe sig i en aktivitet og det er med til at styrke børns kreative evner. Vi hjælper dig med at lære at tegne og du kan få inspiration til, hvilket tegne- og malergrej, der kan gøre dine tegninger til mesterværker!

Lad børnene udfolde sig med tusser

Vi ved, at børn elsker at male og tegne med tusser. Vi ved også, at det er godt for børns udvikling og finmotorik at tegne. Og at mange børn tager det at være kreativ med sig videre ind i voksenlivet. Derfor har vi sørget for, at du finder lige de tusser, dine børn går og drømmer om, og som matcher deres behov. Kan dit barn godt lide at male i malebøger? Hvis ja, kan det være en fordel at have både tynde tusser og tykke tusser på lager derhjemme. De tynde tusser er gode til at male tæt på stregerne, mens de tykke tusser er perfekte, når den lille kunstner skal farvelægge store flader.

Måske er dit barn mere til abstrakte malerier? Du finder tusser i mange flotte farver, der med garanti vil skabe glæde hos det farverige og sprudlende barn. Med tusser, både de tynde og de tykke, de farverige og de mere neutrale, kan dit barn lade fantasien få frit løb og male bemærkelsesværdige tegninger, der imponerer alle omkring.

 

Kreative udfoldelser med tusser

Et stykke papir og en masse tusser (eller lignende tegneredskaber), og så er du klar. Man kan aldrig blive for gammel til at nyde at tegne. Derfor er det også en skøn aktivitet, du kan lave med dit barn. Men udover at I kan male og tegne på almindelig A4 papir, så kan tusser også bruges på mange andre overflader – f.eks. porcelæn og sten. Mal det fineste porcelæn til mormor og lad barnet give sit kreative værk i gave. Eller skab de skønneste figurer og motiver på sten, I selv har samlet på stranden eller i haven, og lad dem pynte i haven. Vi har tusser og hobbymaling til mange aktiviteter, så lad jer endelig inspirere af vores udvalg!

 

Tusser til alle formål hos BR

På BR.dk finder du bredt udvalg af tusser til store og små. Vi har tusser i et væld af forskellige farver, heriblandt glimmertusser og fineliners, når dit barn fx skal lægge sidste hånd på sin fine tegning, eller du skal skrive et kort til en, du har kær. Ja, vores tusser kan bruges til alverdens kreative aktiviteter, I godt kunne tænke jer at begive jer i kast med.

Vores tusser er af høj kvalitet, så I kan male lige så mange flotte tegninger, I har lyst til. Vi har blandt andet tusser fra Staedtler og mange flere, der sikrer et bredtfavnende sortiment lige her på BR.dk og i vores butikker. Du finder også et flot udvalg af farveblyanter og blyanter fra blandt andre samme mærker, hvis I mere er til den slags. Slip din indre maler løs og tag dit barn med ind i et kreativt univers, hvor I sammen kan skabe mange hyggelige stunder og underholdende timer.