365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Malebøger til børn

En malebog giver mulighed for at prøve kræfter med tegninger og flotte farver. Dit barn kan skabe sin helt unikke tegning. Malebøger er for alle aldersgrupper. På BR.dk har vi samlet et udvalg af forskellige malebøger.

Stort udvalg af malebøger til børn 

Der er intet så beroligende som at farvelægge - og hvad er bedre end, når det ender ud i et fint kunstværk til slut? På BR.dk har vi et bredt udvalg af malebøger til børn, og du kan vælge imellem et væld af sjove motiver som dyr, prinsesser eller kendte motiver fra Disney

Malebøger er en hyggelig aktivitet, som kan medbringes overalt. Alt I skal bruge er en af de fine malebøger, nogle gode tusser eller farveblyanter, og så er det bare med at sætte gang i kreativiteten. Børnene kan hygge sig alene med malebøger, eller du kan deltage som forælder med din helt egen malebog og skrue op for familiehyggen.

 

Sæt farve på dagen med malebøger 

Nogle gange trænger vi bare til at få lidt farver på dagligdagen - og her er en malebog en fantastisk løsning! Det er svært ikke at komme i godt humør, når du kan se, hvordan motivet langsomt bliver fyldt med fine farver helt efter dit valg.

Det er lige meget, om motivet består af kruseduller, og at der ikke er malet indenfor stregerne. I dit barns malebog er det kun juniors regler, der gælder, og der er ingen tvivl om, at det bidrager positivt til dit barns udvikling.

 

Sådan vælger du den rette malebog til dit barn

Når den helt rigtige malebog skal vælges, er det vigtigt, at motiverne interesserer dit barn. Der er dog også nogle andre ting, du kan overveje, når børnene skal bruge deres kreativitet i en malebog:

  • Alder: Malebøger til mindre børn skal gerne have enkle, store motiver. Motiverne kan være enkle figurer som dyr, biler eller kendte tegneseriefigurer. Malebøger til større børn kan indeholde mere detaljerede billeder, og temaerne kan f.eks. være eventyrfigurer, naturmotiver eller komplekse mønstre.
  • Tema: Børnene vil være mere engagerede, når de maler billeder, der interesserer dem. Hvis dit barn elsker dyr, biler, prinsesser eller superhelte, så find malebøger med disse temaer.
  • Type: Malebøger kommer i forskellige typer. Måske vil dit barn helst have en malebog med kendte figurer? Det kan også være, at dit barn hellere vil male et flot motiv eller mønster, som du finder i Mandala malebøger.


Der er masser af fine malebøger at vælge imellem, når den lille Picasso skal sættes fri. Find den helt rigtige malebog og farverige tusser på BR.dk, så dit barn kan skabe sine helt egne kunstneriske mesterværker, der kan vises frem til hele familien.

 

Malebøger - slå kreativiteten løs med BR.dk

Er du på udkig efter den helt rette malebog til dit barn? Så er du kommet til det rette sted. Børn er vilde med at få lov til at udfolde sig kreativt, og med den helt rette malebog er kreativiteten lige ved hånden.  

Find den rette malerbog lige her vores store udvalg, og gør jer klar til et skrivebord fyldt med alverdens tusser og farveblyanter, imens det ene kunstværk efter det andet kommer til live.

På BR.dk har vi alt, hvad I skal bruge til at komme i gang - og vi sørger for en hurtig og sikker levering, så børnene ikke skal vente for længe med at tage proppen af tusserne og gå i gang med farvelægningen.