365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Malebøger til børn

En malebog giver mulighed for at prøve kræfter med tegninger og en masse flotte farver. Dit barn kan skabe sin helt unikke tegning. Malebøger er for de fleste aldersgrupper. Hos BR har vi samlet et udvalg af flere forskellige malebøger.

Stort udvalg af malebøger til børn 

Der er intet så beroligende som at farvelægge - og hvad er bedre end, når det ender ud i et fint kunstværk til slut? Hos BR har vi et bredt udvalg af malebøger til børn, og du kan vælge mellem et væld af sjove motiver som dyr, prinsesser eller kendte motiver fra Disney

Malebøger er en sikker aktivitet, som kan medbringes overalt. Alt I skal bruge er en af de fine malebøger, nogle gode tusser eller farveblyanter, og så er det bare med at sætte gang i kreativiteten. Børnene kan hygge sig alene med malebøger, eller du kan deltage som forælder med din helt egen malebog og skrue op for familiehyggen.

 

Sæt farve på dagen med malebøger 

Nogle gange trænger vi bare til at få lidt farver på dagligdagen - og her er en malebog en fantastisk løsning! Det er svært ikke at komme i godt humør, når du kan se, hvordan motivet langsomt bliver fyldt med fine farver helt efter dit valg. 

Det er lige meget, om motivet består af kruseduller, og at der ikke er malet indenfor stregerne. I dit barns malebog er det kun juniors regler, der gælder, og der er ingen tvivl om, at det bidrager positivt til dit barns udvikling. 

 

Malebøger - slå kreativiteten løs

Er du på udkig efter den helt rette malebog til dit barn? Så er du kommet til det rette sted. Børn er vilde med at få lov til at udfolde sig kreativt, og med den helt rette malebog er kreativiteten lige ved hånden.  

Find den rette malerbog lige her i BR’s store udvalg, og gør jer klar til et skrivebord fyldt med alverdens tusser og farveblyanter, imens det ene efter det andet kunstværk kommer til livs. Hos BR har vi alt, hvad I skal bruge til at komme i gang - og vi sørger for en hurtig og sikker levering, så børnene ikke skal vente for længe.