365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Stort udvalg af skriveredskaber på BR.dk
Stort udvalg af skriveredskaber på BR.dk

Skriveredskaber

Det starter med kruseduller, så udvikler det sig typisk til farvelægning og tegninger af en sol, et hjerte og måske endda en sød hundehvalp, indtil dit barn på et tidspunkt kaster sig ud i at skrive. Her på siden har vi samlet vores udvalg af skriveredskaber, så dit barn altid har udstyret i orden til at slippe kreativiteten løs. Gå på opdagelse i tusser, farveblyanter, gelpenne og meget andet lige her hos BR!

Penalhuse til børn

Få orden i skoletasken med et godt og rummeligt penalhus, der kan holde styr på alle blyanterne, tusserne og farveblyanterne. Gå på opdagelse i vores udvalg af penalhuse med ét eller flere rum, og find lige præcis det penalhus, der kan gøre alle vennerne misundelige.

Vær kreativ med skriveredskaber

Når børn tegner og skriver, bruger de deres fantasi, kreativitet og lærer en masse samtidig. Skriveredskaber er super vigtige, for de hjælper med at få alle de sjove og kloge tanker ned på papir.

Det er ikke bare fedt at kunne vise, hvad de har i hovedet, men det er også godt for de små hænder at øve sig i at holde på blyanter og tuscher. Så med en god stak skriveredskaber kan børn dykke ned i en verden af farver og former – og det er både sjovt og lærerigt.

Sådan kan børn bruge skriveredskaber:

  • De kan lære at skrive bogstaver og ord, og det gør dem bedre til at læse og skrive.
  • De kan tegne kreative tegninger og farvelægge dem efterfølgende, hvilket hjælper dem med at tænke kreativt og se tingene på nye måder.
  • De kan fylde penalhuset med sakse, passere, linealer, blyantspidsere og alverdens tegne- og skriveredskaber, så de er klar parat til skolestart.

 

Populære skriveredskaber

At give børn adgang til masser af skriveredskaber betyder at give dem et værktøj til at udtrykke sig, lære og vokse. Det er mere end bare legetøj – og skriveredskaber findes blandt andet som:

  • Farveblyanter og tusser i alle regnbuens farver for at bringe tegninger til live.
  • Blyanter og viskelædere til de første skriveøvelser eller kunstneriske skitser.
  • Sæt med skriveredskaber, der kombinerer alt det, der skal bruges for at skabe kreative kunstværker.

 

Køb skriveredskaber på BR.dk

På BR.dk er der et bredt udvalg af skriveredskaber, der passer til børn og voksne i alle aldre. Uanset om dit barn er til farverige tegninger eller begynder at skrive de første ord, er der de rette redskaber, som de kan bruge til deres kreative ideer.

I udvalget finder du alt fra enkle blyanter til avancerede tegnesæt, der kan inspirere til timer af kreativ leg og læring. Tag et kig på udvalget, og find de perfekte skriveredskaber til dit barn.