365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Linealer

Når børnene skal i gang med at lære geometri og måle, er en lineal et uundværligt redskab. Måleredskabet findes i forskellige former og størrelser såsom vinkelmåler, tegnetrekant og almindelige linealer. Find dem alle her på BR.dk, og kom i gang med at måle og tegne streger. 

Populære mærker

Lav streger, og mål med en lineal 

Linealer er gode at bruge, når børnene skal måle afstande og længder præcist. Især bruges linealerne, når der står matematik på skoleskemaet. Børnenes matematiske færdigheder og præcision kan blive hjulpet godt på vej, når de har en lineal med i penalhuset og skoletasken

Linealer findes i forskellige udgaver. Nogle af de mest brugte er: 

  • Vinkelmåler 
  • Tegnetrekant 
  • Almindelige linealer 

 

Vinkelmåler, tegnetrekant eller lineal? 

Vinkelmålere er typisk halvrunde og bliver brugt af børnene, når de skal måle vinkler. Måske er det vinklerne i en trekant eller en firkant, som de har til opgave at skulle måle. Det smarte ved en vinkelmåler er, at børnene også bruger dem, når de skal forstå og tegne forskellige former og figurer med skarpe eller bløde, runde vinkler. 

Forskellige former og figurer kan børn også tegne med en tegnetrekant. Tegnetrekanter kan nemlig ofte det samme som en vinkelmåler, og tit har en tegnetrekant også en halvrund vinkelmåler inden i sig. Modsat er almindelige linealer som regel længere end både vinkelmålere og tegnetrekanter. Udover at måle afstande og længder kan børnene bruge linealerne til at tegne lige linjer med. 

 

Lær med en lineal fra BR.dk 

I sidste ende kan linealer og andre geometriske redskaber hjælpe børnene med at lære om geometri og måling på en præcis og ikke mindst sjov måde. Vinkelmålere, tegnetrekanter og linealer hjælper børn med at tegne skarpe og lige linjer, måle vinkler, længder og sammenligne størrelser – hvilket ofte er en del af matematikfaget i skolen. 

På BR.dk er der forskellige linealer, vinkelmålere og tegnetrekanter, som er populære at have med som en del af skoleudstyret. Måleredskaberne kan købes enkeltvis, men du finder også skolesæt, hvor der er flere slags i. Kom i gang med at lave streger og måle vinkler sammen med BR.dk.