365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Farvekridt

Farvekridt hitter i hænderne på mange børn. Og det er også nemt at forstå hvorfor, fordi de regnbuefarvede kridt nærmest skaber magi, når børnene slipper deres kreativitet løs. Skal dine børn have et nyt sæt farvekridt? På BR.dk vælger du mellem forskellige slags blandt vores udvalg af farvekridt til børn. 

Populære mærker

Farvekridt til børn 

Streg efter streg. Børnene fremtryller let de fineste motiver med farvekridt. Kridtene giver timevis af underholdning og kreativ udfoldelse og er en populær tegneaktivitet hos børn i forskellige aldre. 

Når snakken falder på kridt til børn, kan kridtene eksempelvis fås som: 

  • Tavlekridt 
  • Vokskridt 
  • Gadekridt 


Tavlekridt er kridt, som børn kan tegne med på klassiske tegnetavler, som du kender dem fra klasseværelserne i skolen. Bliver der tegnet figurer og streger med kridt til tavlen, er motiverne og stregerne ofte nemme at tørre væk igen. 

Vokskridt derimod er beregnet at tegne med på papirer såsom eksempelvis malebøger og almindeligt papir. Vil dine børn i stedet gerne udtrykke sine kreationer udendørs, er det bare med at få fingre i gadekridt. På fliser, vejen, fortovet eller i skolegården kan børnene tegne med kridtene, som fås i forskellige farver og størrelser. 

 

Voks-farvekridt til malebøger og fritegning 

Smilene på børnenes ansigter bliver hurtigt store, når æsken af voks-farvekridt åbnes. Blandt mange børn er vokskridt nemlig en populær aktivitet, fordi tegnegrejet giver dem et hav af kreative muligheder – ja, faktisk er børnene kun begrænset af deres egen fantasi. 

Fine motiver i malebøgerne kan børnene farvelægge, ligesom fritegninger er oplagte at tegne med voks-farvekridt. Når tegningerne er færdigtegnet, kan du altid gemme dem og hænge dem op på køleskabet eller opslagstavlen. 

 

Bestil farvekridt på BR.dk 

BR.dk har et bredt udvalg af farvekridt såsom tavlekridt, vokskridt og gadekridt, som skaber timevis af underholdning hos børn. Mangler dine børn nye farvekridt, kan du vælge farvekridt-sæt, hvor der er flere farver i. Børnene kan dermed udfolde deres kreativitet med forskellige farver af kridt i hånden, når de tegner med kridtene i deres malebøger, på tavlen eller udenfor på fliserne. Lad børnene udtrykke sig på en sjov og farverig måde sammen med BR.dk.