365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kridt

Børnene skaber magiske, farverige tegninger og figurer udenfor med kridt. Gadekridt er en sjov legeaktivitet for børn, fordi kridtenes mange farver giver mulighed for at tegne alt muligt fantasifuldt. Lad børnene dele deres kreativitet med alle, som går forbi på fliserne med kridt til udendørs brug fra BR.dk. 

Tegn og skriv med kridt 

Når det er tid til udendørs leg, bliver mange børn ellevilde, hvis kridt findes frem. Og det gør de, fordi der bare er så mange sjove måder, som børnene hygger sig med gadekridt på. Måske du endda selv kan huske nogle af de mange kridt-lege, hvis du som forældre har leget og tegnet med kridt udenfor som barn. 

Eksempelvis kan børnene bruge gadekridt til at: 

  • Tegne en hinkebane 

  • Tegne en cykle-, løbehjuls- og rulleskøjtebane 

  • Skrive bogstaver og sætninger 

  • Tegne figurer og fantasivæsner.

 

Gør legen sjovere med gadekridt 

Når børn har farvekridt og gadekridt i hænderne, har de mulighed for at udtrykke sig på en kreativ og sjov måde. Kridtene gør det muligt for børnene at udforske deres fantasi og kreativitet, mens de samtidig er aktive udendørs. 

I øvrigt er kridt også en god måde at lære på. Når børn skriver sætninger og tal på fliserne, øver de nemlig deres stave- og regnefærdigheder. Og så er kridt også en social legeaktivitet, fordi børn kan lege sammen med andre børn og samarbejde om at lave sjove, farverige kridttegninger. 

Tegningerne kan være alt muligt. Hvad med at tegne en elefant med en lang snabel? Eller en sød, lille kat med store øjne? Måske er det yndlingssuperhelten eller yndlingsprinsessen, der skal tegnes? Huse, blomster og biler er også sjove at tegne med kridt. Og det samme er en hinkebane eller en bane, hvor børnene på deres børnecykler, løbehjul og rulleskøjter kan hygge sig. 

 

Køb kridt på BR.dk 

Besøg BR.dk, hvis børnene skal pifte familiens fortov, gangsti eller fliseterrasse op med farverig magi. Uanset om dine børn skal lave enkle eller fantasifulde tegninger og streger med gadekridt, finder du alt, hvad dine små kunstnere skal bruge. Gadekridtene fås i mange farver – og nogle findes endda i spande, hvor der er flere håndfulde kridt i. Mangler børnene også andre former for kridt som eksempelvis farvekridt, finder du dem også her på BR.dk.