365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Løbehjul til børn

Løbehjul er meget mere end en måde at komme fremad på. Det kan bruges som det hurtige transportmiddel, der er lige ved hånden. Hos BR finder du et stort udvalg af løbehjul til børn store som små. 

 

Hvilket løbehjul skal man vælge?

Med de mange forskellige typer af løbehjul, kan det være svært at vælge det rigtige. Vi hjælper dig med at forklare foreskellen, så du vælger det rigtige løbehjul med det samme. 

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om løbehjul

Løbehjul til børn – højt at hoppe, hurtigt at køre

Der er rulleskøjter, cykler og skateboards og så er der løbehjul, der kombinerer det hele i ét produkt. Kør hurtigt, lav tricks og imponer vennerne, når du giver den fuld gas på vej til skole eller på legepladsen. På BR kan du vælge mellem mange forskellige modeller og finde et, der passer perfekt til dig.

Tre fordele ved at give børn et løbehjul

  • Det fylder ikke mere, end du kan have det i bagagerummet
  • Børnene kan både køre hurtigt og lave mange sjove tricks
  • Der findes mange modeller og også en, der passer til dit barn

Et løbehjul giver mange muligheder for sjov leg. Det er en sjov måde at komme til og fra skole på og giver samtidig mange sjove timers leg og øvelse i tricks og hop sammen med vennerne.

Sådan vælger du det rette løbehjul til børn

Ud over alder og balance, når du skal vælge mellem to eller tre hjul, er der også et par andre ting at tage stilling til, når du skal vælge den rette model. Det kan give lidt udfordringer, men hvis du starter med at vælge ud fra nedenstående, er du allerede godt på vej.

  •  Løbehjul med store hjul: Skal børnene køre rigtig stærkt er et løbehjul med store hjul en fordel.  De findes i mange forskellige modeller og kan oftest pakkes sammen i bagagerummet på bilen.
  • Trick løbehjul: Farten fås ved at skubbe med benet. Skal løbehjulet bruges til at øve tricks og lege på ramper er et trick løbehjul det bedste valg. Det kan nemt foldes sammen og transporteres med. 
  • Elektrisk løbehjul: Skal det primært bruges til transport, så kan et løbehjul, der kører på el være en rigtig god løsning. Både op og ned ad bakke kører det uden problemer og bærer dig til skole på ingen tid.

Se udvalget af løbehjul med store hjul, trick løbehjul og elektriske løbehjul til børn herover, og bestil din favorit allerede i dag!