365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Løbehjul til børn

Løbehjul er en af de sjoveste måder at komme frem i verden på. Der er nemlig dømt vind i håret og fuld fart fremad, når børnene suser af sted på et lynhurtigt løbehjul fra BR.dk. I vores udvalg finder du et stort udvalg af løbehjul til både store og små børn, uanset om du er på udkig efter et trehjulet løbehjul, et sejt trick løbehjul eller noget helt tredje.

Populære mærker

Husk tilbehøret

Kør sikkert ud i det blå

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om løbehjul

Løbehjul til børn – højt at hoppe, hurtigt at køre

Der er rulleskøjtercykler og skateboards og så er der løbehjul, der kombinerer det hele i ét produkt. Kør hurtigt, lav tricks og imponer vennerne, når du giver den fuld gas på vej til skole eller på legepladsen. Et løbehjul er den perfekte følgesvend, hvor leg og transport går op i en højere enhed. På BR.dk kan du vælge mellem mange forskellige modeller og finde et løbehjul, der passer perfekt til dig eller dit barn.

Hvilket løbehjul skal man vælge?

Med de mange forskellige typer af løbehjul, kan det være svært at vælge det rigtige. Vi hjælper dig med at forklare forskellen, så du vælger det rigtige løbehjul med det samme. 

Tre fordele ved at give børn et løbehjul

  • Det fylder ikke mere, end du kan have det i bagagerummet
  • Børnene kan både køre hurtigt og lave mange sjove tricks
  • Der findes mange modeller og også en, der passer til dit barn

 

Et løbehjul giver mange muligheder for sjov leg. Det er en sjov måde at komme til og fra skole på og giver samtidig mange sjove timers leg og øvelse i tricks og hop sammen med vennerne. Løbehjul er sjove for børn i alle aldre, og på BR.dk finder du både modeller, der er velegnede til børn helt ned til 2 år, og modeller der passer til børn i teenagealderen. Den rigtige model kan give dit barn glæde i mange år.

El løbehjul børn - regler

Før dit barn begiver sig ud på et el løbehjul, er der nogle regler, både du og dit barn skal kende til. I denne guide har vi samlet regler for børn og el løbehjul, så du og dit barn er opmærksomme på, hvilke regler I skal følge på et el løbehjul.

Sådan vælger du det rette løbehjul til børn

Udover alder og balance er der også et par andre ting at tage stilling til, når du skal vælge det rette løbehjul til dit barn. Det kan give lidt udfordringer, men hvis du starter med at vælge ud fra nedenstående, er du allerede godt på vej.

  • Løbehjul med store hjul: Skal børnene køre rigtig stærkt, er et løbehjul med store hjul en fordel. Disse modeller kan også bidrage med mere stabilitet og er mindre følsomme over for ujævnheder i vejen.  Løbehjul med store hjul findes i mange forskellige modeller og kan oftest pakkes sammen i bagagerummet på bilen.
  • Trehjulede løbehjul: Til familiens mindste er et trehjulet løbehjul et godt og sikkert valg. De tre hjul sikrer en god stabilitet og mindsker derfor risikoen for, at dit barn vælter. Nogle af de trehjulede løbehjul på BR.dk kan også omdannes til tohjulede løbehjul, når barnet er lidt ældre, og løbehjulet kan derfor følge dit barn i mange år fremover.
  • Trick løbehjul: Skal løbehjulet bruges til at øve tricks og lege på ramper, er et trick løbehjul det bedste valg. Trick løbehjul er ekstra solide og vejer ofte lidt mindre, hvilket gør dem perfekte at svinge sig rundt på, når der skal øves nye tricks.
  • Elektrisk løbehjul: Skal løbehjulet primært bruges til transport, så kan et el løbehjul være en rigtig god løsning. Elektriske løbehjul er velegnede til lidt ældre børn, da løbehjulet er eldrevet og kan være lidt svært for helt små børn at håndtere.

 

Se udvalget af løbehjul med store hjul, trick løbehjul, elektriske løbehjul og trehjulede løbehjul til børn herover, og bestil din favorit allerede i dag!