365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Skateboards til børn

Frisk luft og masser af fart på. Et skateboard er en oplagt investering til de lidt større børn, der både sikrer masser af legetid udendørs og styrker barnets motorik og koncentrationsevne.

Husk tilbehøret

Kør sikkert ud i det blå

Hvilket skateboard skal man vælge?

Har dit barn besluttet sig for, at de skal mestre skateboard-disciplinen? Så er næste skridt at finde ud af, hvilket skateboard der er det helt rigtige! Få hjælp til at vælge det rette skateboard.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om skateboards

Seje skateboards til børn

Ét er at køre på brættet. Noget andet er, hvis man gerne vil blive rigtig dygtig til også at lave forskellige tricks. Det kræver hårdt arbejde og er ikke noget, som barnet kommer sovende til, og det er netop det skønne ved et skateboard – det er sjovt og bliver ved med at udfordre, og det er helt fantastisk, når teknikken endelig lykkes, og det seje trick sidder lige i skabet. Find masser af flotte skateboards til børn her, hvor vi har samlet et bredt udvalg til både nybegynderen og den mere garvede skater.

Hos BR.dk forhandler vi skateboards af høj kvalitet i flere forskellige seje designs, der virkelig appellerer til barnet med en lille, professionel skater i maven. Et skateboard er alletiders transportmiddel på vej fra A til B, men kan også bare bruges til at køre rundt hjemme på villavejen, hvor der i mange tilfælde er god plads til at øve sig og forfine sine tricks. Drømmer dit barn om sit helt eget skateboard? Se alle mulighederne her, og køb det helt rigtige skateboard online hos os.

 

Find det rigtige skateboard

Skateboarding er mere end bare en sport - det er en måde for dit barn at udtrykke sig på, udvikle sin motorik og opleve en følelse af frihed. Skateboarding er en fantastisk måde for dit barn at mestre nye tricks, hvilket er med til at styrke selvtilliden. Det er desuden en sjov motionsform, der er med til at forbedre både balance og koordination. Samtidig er skateboarding også en oplagt gruppeaktivitet, hvor dit barn kan få nye legekammerater og blive en del af et fællesskab, hvor alle har en fælles kærlighed for skateboarding.

Når du skal finde det perfekte skateboard til dit barn, er der et par ting, du skal overveje:

  • Størrelse og design: Vælg et skateboard, der passer til dit barns størrelse og alder, så det bliver nemmere og sjovere for dit barn at skate.
  • Kvalitet og holdbarhed: Et godt skateboard skal kunne holde til mange timers leg og seje tricks. Derfor finder du på BR.dk kun skateboards fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig glæde.
  • Sikkerhed: Sikkerhedsudstyr som skaterhjelm og beskyttelsesudstyr er essentielt for at sikre dit barns sikkerhed, mens de skater.

 

Selvom det først og fremmest er sjovt at køre på skateboard, så får de fleste, uanset erfaringsniveau, typisk også en del knubs med på vejen. Husk derfor at have sikkerhedsudstyret i orden i form af hjelm og eventuelt beskyttere til albuer og knæ, så dit barn slipper for de værste skrammer. Så kan I som forældre også føle jer lidt mere trygge ved at sende jeres søn eller datter afsted ud på skateboard-eventyr.

 

Sus afsted på et skateboard fra BR.dk

Både drenge og piger vil elske at mærke suset og vinden i håret, når der virkelig kommer fart på skateboardet, og man bare drøner afsted. Det kræver selvfølgelig lidt øvelse at komme i gang, men når først den grundlæggende teknik er der, bliver dit barn svært at stoppe igen. Find dit barns første skateboard eller blot det nyeste skateboard til samlingen lige her på BR.dk og lad skatereventyret begynde!