365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Rulleskøjter til børn

Rulleskøjter kan være underholdende at prøve kræfter med. Det kan sætte balancen en smule på prøve, men også træne den. Hos BR har vi samlet en masse smarte rulleskøjter til børn. Der er mange smarte og seje farver at vælge imellem, så der er rulleskøjter både til piger og drenge.

Populære mærker

Husk tilbehøret

Kør sikkert ud i det blå

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om rulleskøjter

De bedste rulleskøjter til børn finder du hos BR

Giv dine børn muligheden for at komme hurtigere i skole, lave fede tricks på rampen eller nyde en smuk tur omkring den nærmeste sø, mens de kommer i form.

Rulleskøjter har rigtig mange anvendelsesmuligheder og det er helt op til barnet, hvordan det bruger dem. Det er også en oplagt aktivitet sammen med vennerne, hvor de sammen kan suse af sted ud i det blå og dyste om, hvem der kommer først frem til målet. Kombiner de nye fede rulleskøjter med en god hjelm samt beskyttelse til knæ, hænder og albuer, og så er det bare i fuld fart derudaf.

Tre grunde til at vælge rulleskøjter til børn

Rulleskøjter er populære blandt børn i alle aldersgrupper, og der er mange gode grunde til, at dit barn bør eje et par rulleskøjter:

  • De træner barnets balance- og koordineringsevner
  • De giver en hurtigere måde at komme fra A til B
  • De giver mange timers sjov og leg sammen med vennerne.

 

Der findes ikke mange børn og barnlige sjæle, der ikke elsker fart og spænding. Derfor findes der også et kæmpe udvalg af fede og sjove rulleskøjter på BR.dk i form af både inliners og side-by-side rulleskøjter.

Det er dog altid en god idé at beskytte knolden og kroppen behørigt, når der skal være fart på. Derfor finder du her hos BR også alt, hvad der skal bruges for at holde sikkerheden i top. Hvis barnet ikke er så gammelt, er det også en god idé at holde det under skarpt voksenopsyn for at undgå fald og skader. Husk desuden, at når man kører på rulleskøjter ude i trafikken, så skal det foregå på fortovet. Pas derfor godt på fodgængerne, så der ikke sker uheld.

Sådan vælger du de rigtige rulleskøjter til børn

Alt efter hvem der skal bruge rulleskøjterne, kan du gøre valget lettere for dig selv ved at overveje følgende:

  • Side-by-side rulleskøjter: Denne slags rulleskøjter har fire hjul placeret to-og-to ved siden af hinanden. Det giver en god stabilitet og gør det lettere for barnet at holde balancen, hvorfor denne slags rulleskøjter er gode til nybegyndere.
  • Almindelige inliners: De klassiske rulleskøjter med fire hjul på række under en skøjte og med en støvle, der støtter om ankel og fod er god, når barnet er lidt mere øvet, og der skal mere fart på og laves tricks.

 

Alt efter hvor øvet dit barn er i at stå på rulleskøjter, finder du det perfekte par til dit barns niveau på BR.dk. Gå på opdagelse i udvalget herover og lad dit barn rulle af sted ud i det blå.