365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Rulleskøjter til børn

Rulleskøjter kan være underholdende at prøve kræfter med. Det kan sætte balancen en smule på prøve, men også træne den. Hos BR har vi samlet en masse smarte rulleskøjter til børn. Der er mange smarte og seje farver at vælge imellem, så der er rulleskøjter både til piger og drenge.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om rulleskøjter

De bedste rulleskøjter til børn finder du hos BR

Giv dine børn muligheden for at komme hurtigere i skole, lav fede tricks på rampen eller nyde en smuk tur omkring den nærmeste sø, mens de kommer i form. Rulleskøjter har rigtig mange anvendelsesmuligheder og det er helt op til barnet, hvordan det bruger dem. Kombiner de nye fede rulleskøjter med en god hjelm samt beskyttelse til knæ, hænder og albuer, og så er det bare i fuld fart derudaf.

Tre grunde til at vælge rulleskøjter til børn

  • De giver mange timers sjov og udfordring
  • De kan bruges både til transport og leg
  • De kan bruges på tværs af køn og alder

Der findes ikke mange børn og barnlige sjæle, der ikke elsker fart og spænding. Derfor findes der også et kæmpe udvalg af fede og sjove rulleskøjter på BR. Det er dog altid en dog idé at beskytte knolden og kroppen behørigt, når der skal være fart på. Derfor finder du her hos BR også alt, hvad der skal bruges for at holde sikkerheden i top.

Sådan vælger du de rigtige rulleskøjter til børn

Alt efter hvem der skal bruge rulleskøjterne, kan du gøre valget lettere for dig selv ved at overveje følgende:

- Almindelige inliners: De klassiske rulleskøjter med fire hjul på række under en skøjte og med en støvle, der støtter om ankel og fod er god, når der skal meget fart på og laves tricks.

- Rulleskøjter/hjul til at spænde på skoene: Hvis ikke der er plads til ekstra sko i tasken, så kan de smarte hjul, der spændes rundt om skoene være et rigtig godt alternativ til de klassiske rulleskøjter. Det er let og hurtigt – og der kan komme god fart på.

Find de perfekte rulleskøjter i udvalget herover, og lad dit barn rulle derudaf.