365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Inliners til børn

Rulleskøjtning er en populær aktivitet for både børn og voksne. Derfor er det også en perfekt mulighed for god, sjov og udfordrende kvalitetstid for forælder og barn, hvor I kan få fart på og vind i håret. Mangler dit barn et par inliners til formålet? Så har vi et stort udvalg her hos BR.

Populære mærker

Husk tilbehøret

Kør sikkert ud i det blå

Hvordan står man på rulleskøjter?

Børn der elsker at have fart på, vil også elske at stå på rulleskøjter. Men hvordan står man på rulleskøjter? Det giver vi dig svaret på i denne guide, hvor vi har samlet en håndfuld gode råd til, hvordan du lærer dit barn at komme sikkert igang med at køre på rulleskøjter.

Hvilke rulleskøjter skal jeg vælge?

Har du et barn, der drømmer om at afprøve det der med at stå på rulleskøjter? Der findes forskellige typer af rulleskøjter, og det kan være svært at gennemskue hvilken variant, der matcher dit barns behov. Vi vil forsøge at gøre dig klogere her i denne guide. 

Fuld fart med inliners til børn

Lange gåture kan være skønne, men nogle gange kan det være trættende for børnene at gå langt, og det er særligt her, at inliners kommer ind i billedet. Inliners er rulleskøjter, som er gode at køre langt på. Dermed kan du altså trygt sende dit barn ud på en længere tur iført et par inliners fra BR.dk.

Hele familien kan tage på rulletur sammen, uden at børnene behøver at kæmpe for at følge med de voksne. Rulleskøjten er designet således, at støvlen giver en god støtte til både fod og ankel, så dit barn kan bruge sine inliners igen og igen.

 

Sikkerhed når dit barn skal ud at rulle

Uanset om der er tale om barn eller voksen, er det vigtigt med ordentlig beskyttelse, når I skal ud på tur med rulleskøjterne. Der er ofte fart over feltet på et par inliners, og derfor er sikkerheden heller ikke til at komme udenom.

Selvom det ikke altid er populært hverken på cykel eller rulleskøjter, er hjelmen nødvendig, så hovedet altid er beskyttet, hvis skaden skulle ske. Derudover finder du også beskyttelsessæt til rulleskøjter, som passer på både albuer, håndflader og knæ, når dit barn er på farten.

 

Justerbare inliners på BR.dk

Vi ved, at børnenes fødder vokser i en fart, som ikke er til at følge med i. Derfor er de fleste inliners, som du finder her på siden, også justerbare, så det er nemt at installere dem til den helt rigtige størrelse. På den måde slipper I også for at anskaffe jer et par nye rulleskøjter hvert år.

Tag et kig på de mange inliners her på BR.dk, og find det helt perfekte par i selskab med dit barn. Så bliver I lynhurtigt klar til at komme ud og køre om kap.