365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

FILA

FILA er et kendt mærke, som rimer på 80’erne og 90’erne. Som det ofte er med klassikere, går de aldrig af mode, og den dag i dag er mærket stadigvæk et hit blandt børn og unge. På BR.dk har vi samlet et stort udvalg af både inliners og side-by-side rulleskøjter samt skøjter fra FILA – tjek det ud, og sus af sted derudaf.

FILA: klassikeren bliver moderne – igen

Mange 80’er og 90’er børn og unge har garanteret haft FILA stående øverst på ønskelisten til enten jul eller fødselsdagene. Nutidens unge generation har også taget mærket til sig – og det er ikke svært at forstå hvorfor. 

Det ikoniske modebrand laver kvalitetsprodukter, hvor både det æstetiske og det praktiske er kombineret. Straks når du ser et FILA-produkt, genkender du det: Logoet med det karakteristiske F med den røde streg. FILA laver forskellige produkter, og her på BR.dk har vi både rulleskøjter og skøjter fra brandet.

 

FILA rulleskøjter og skøjter

Når børnene har FILA rulleskøjter eller skøjter på fødderne, kommer der fart over feltet og vind i håret. Og når de suser af sted enten på asfalten eller på skøjtebanen, er det altid en rigtig god idé at have cykelhjelm på hovedet og beskyttelsesudstyr på knæ, håndled og albuer.

Er det et par rulleskøjter fra FILA, som krudtuglerne gerne vil have? Så er det en god idé at have disse ting i baghovedet, inden du køber dem:

  • Inliners eller side-by-side: FILA’s rulleskøjter fås både som inliners og side-by-side. På inliners sidder hjulene efter hinanden, mens hjulene sidder parvis ved siden af hinanden på side-by-side. 
  • Størrelsen: Som det er ved andet fodtøj, må rulleskøjter ikke klemme om børnenes fødder. Find et par som matcher fødderne, så børnene kan hygge sig med rulleskøjteløb udenfor. 
  • Designet: Skal farverne være neutrale? Eller må der gerne være spræl og prang over rulleskøjterne? Rulleskøjter fra FILA kan fås i forskellige farver, så du og dine børn kan nemt finde et par. 

 

BR.dk har rulleskøjter fra FILA

På BR.dk har vi samlet et stort udvalg af rulleskøjter og skøjter fra FILA. Både inliners og side-by-side rulleskøjter er et hit blandt børn og unge, som kommer til at hygge sig gevaldigt med både rulleskøjteløb og ishockey, når de har et par FILA skøjter og rulleskøjter på fødderne. Lad børnene vælge deres favorit på BR.dk.