365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

My Hood

My Hood har specialiseret sig i alt det legetøj, der giver røde kinder og vind i håret. Her på siden har vi samlet fodboldmål, løbehjul, rulleskøjter og alt, hvad du ellers kan forestille dig til at danne rammerne om den perfekte leg udendørs. Gå på opdagelse og find udstyret allerede i dag! 

Vær aktiv i det fri 

Det er vigtigt for børn at være aktive i det fri, hvor de kan få rørt sig og få en masse frisk luft. Men hvis børnene skal inviteres til udendørs leg, er det også vigtigt at have en god portion underholdning, som sikrer sjov og leg for børnene.  

Med fodboldmål i haven kan alle nabolagets børn mødes til en fodboldkamp fuld af sjov og spas. Med et løbehjul eller rulleskøjter kan I tage på tur i nærområdet hele familien, og en basketstander giver rig mulighed for sved på panden og god præcision.  

My Hood – løbehjul til ethvert behov 

Ét af de produkter, som er særligt populære hos My Hood, er deres store udvalg af løbehjul. Med alt lige fra 3-hjulede løbehjul til trickløbehjul er der en variant til enhver smag og ethvert behov.  

Et løbehjul er et sikkert valg, så snart dit barn er i stand til at holde balancen og køre afsted. Dit barn vil med garanti nyde gåturen endnu mere, hvis den kan foregå med fuld fart frem og tilbage på to hjul. Når dit barn bliver en haj på løbehjul, kan I skifte det ud med et trickløbehjul, så der kan øves spændende kunstner – måske endda på en rampe.  

Udendørs legetøj i højeste kvalitet  

Legeudstyr fra My Hood er både til nabolaget, til haven, og du finder også enkelte produkter, som bidrager til indendørs leg. Én ting er sikkert; du har garanti for en god variation af aktiv leg med et bredt udvalg af produkterne fra My Hood. Uanset hvad du vælger fra My Hood, får du udstyr i topkvalitet, og designet er altid på forkant med de nyeste teknologier. Lyder My Hood som et mærke, der er lige noget for dit barn? Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, og start udendørs eventyret allerede nu!