365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

My Hood løbehjul

My Hood er et dansk mærke, som gemmer på et væld af løbehjul i allerhøjeste kvalitet og til alle aldre. Så er der rig mulighed for at suse afsted i det fri med vind i håret og røde kinder. Gå på opdagelse i vores udvalg af løbehjul fra My Hood og find det rette.  

Fuld fart fremad! 

Det er altid skønt med legeredskaber, som giver anledning til at komme ud i det blå og lave nogle sjove aktiviteter. Men hvorfor er løbehjul så fantastiske? Løbehjul kombinerer alt det, vi kender fra rulleskøjter, cykler og skateboards, så du kan tage på eventyr og lave tricks med de bedste forudsætninger.  

Du kan med fuld fart give den gas til skole eller på legepladsen, hvor legekammeraterne venter. Og så byder løbehjulet på en lang række potentialer for sjove lege og mange timers træning – øvelse gør mester! 

Vælg det rette løbehjul fra My Hood 

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge det helt rigtige løbehjul til dit barn. Heldigvis sørger My Hood for et udpræget udvalg, så der er noget for enhver smag.  

  • Løbehjul med store hjul: Et løbehjul med store hjul er en fordel, hvis dit barn er en rigtig lille fartdjævel, som elsker at suse afsted. Vælg mellem mange forskellige modeller hos My Hood. 

  • Trick løbehjul: Navnet siger næsten sig selv. Dette løbehjul er helt sikkert det rigtige valg, hvis dit barn drømmer om at blive en haj til alverdens tricks og måske endda lege på ramper.  

  • 3-hjulet løbehjul: Det 3-hjulede løbehjul kaldes Kick’n’Ride, og dit barn kan herpå være kørende allerede fra ca. 1 år. Her er mulighed for at slå et sæde op og bruge det siddende, og i takt med at balancen forbedres, kan det omdannes til et traditionelt løbehjul.  

Find kvalitetsløbehjul til børn her 

Et løbehjul kan nemt pakkes sammen og proppes i bagagerummet, og børnene er nemt underholdt af det – næsten uanset hvor I er. Gå på jagt i de mange modeller fra My Hood, og find den variant, der passer til dit barn.