365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Løbehjul med store hjul

Et løbehjul er en klar favorit for mange børn, når det kommer til transportmidler. Her er der god mulighed for at suse ned ad bakkerne med vind i håret og selv bestemme farten, når det går ligeud. Her på siden finder du BR’s udvalg af løbehjul med store hjul.

Populære mærker

Husk tilbehøret

Kør sikkert ud i det blå

Hvilket løbehjul skal man vælge?

Med de mange forskellige typer af løbehjul, kan det være svært at vælge det rigtige. Vi hjælper dig med at forklare forskellen, så du vælger det rigtige løbehjul med det samme. 

Fordele ved et løbehjul med store hjul

Der findes almindelige løbehjul, elektriske løbehjul, og så findes der løbehjul med store hjul. Løbehjul giver rig mulighed for at køre stærkt, men det kan også stoppe brat, hvis dit barn rammer et hul eller en høj kant på vejen.

Derfor er et løbehjul med store hjul især fordelagtigt for børn, som godt kan lide at køre stærkt. De store hjul er nemlig mere stabile og dermed mindre følsomme, hvis dit barn kører over en ujævnhed i vejen eller på fortovet. Derudover ruller større hjul typisk hurtigere, og dermed er der rig mulighed for at komme op i høj fart med et af løbehjulene, som du finder ovenover.

 

Skal dit barn have et løbehjul med store hjul?

Skal dit barn have sit første løbehjul? Så er et løbehjul med store hjul det perfekte valg. Løbehjulet kan nemt foldes sammen og placeres i bagagerummet, når I er på tur. Derudover er det ikke kun fordelagtigt, når I skal fra A til B, men også når dit barn skal ud og brænde noget krudt af. Der er nemlig rig mulighed for både at køre stærkt og øve sig i tricks.

Barnet kan selv styre og vedligeholde farten ved at skubbe benet tilbage samt bremse på det bagerste hjul, når det går lidt for stærkt ned ad bakken.

 

Køb dit løbehjul på BR.dk

Der er mange fordele ved et løbehjul. Det er et af sjoveste køretøjer, og derudover er det nemt at betjene og let at have med på farten.

På BR.dk har vi samlet et udvalg af løbehjul med store hjul af høj kvalitet, så dit barn kan få det optimale ud af sit nye køretøj. Gå på opdagelse i sortimentet, og vælg det løbehjul, der passer allerbedst til dit barns ønsker og behov.