365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

El løbehjul

Elektriske løbehjul er blevet et populært transportmiddel, og vi forstår godt, hvis dit barn også synes, at det er interessant. Hos BR har vi samlet et udvalg af disse el-løbehjul til børn, så dit barn kan komme fra A til B op og ned ad bakker uden problemer.

El løbehjul regler - børn

Der gælder særlige regler for brug af el løbehjul. I denne guide har vi samlet regler for børn og el løbehjul, så du kan lære dit barn, hvor, hvordan og hvornår de må bruge et el løbehjul. Reglerne er til for at beskytte dit barn og øge sikkerheden.

Hvilket løbehjul skal man vælge?

Med de mange forskellige typer af løbehjul, kan det være svært at vælge det rigtige. Vi hjælper dig med at forklare forskellen, så du vælger det rigtige løbehjul med det samme. 

El-løbehjul til børn

Har du svært ved at få dit barn med ud for at få noget frisk luft? Med et el-løbehjul bliver turene fra A til B lette som en leg! Her får dit barn vind i håret og frisk luft til hovedet, uden der behøver at opstå et problem, når I rammer den første bakke.

Måske har du oplevet, at dit barn hurtigt bliver træt på cykel, rulleskøjter eller gåben lige så snart I kommer til en bakke. Med et el-løbehjul skal der bare skubbes et par gange med benet, og derefter kan det styres op ad det stejle område ved hjælp af el.

 

Hvor gamle skal børnene være?

Så længe dit barn er under 15 år, skal du være med som ledsager, når el-løbehjulet benyttes på offentlige veje. Hvis el-løbehjulet til gengæld benyttes på lege- eller opholdsområder, må dit barn benytte det på egen hånd.

På BR.dk finder du kun de el-løbehjul, som egner sig til børn. Det vigtigste er, at du som forælder vurderer, at dit barn er i stand til at styre et motoriseret løbehjul, og så vil det være nemt for dit barn at lære sit nye transportmiddel at kende. 

 

Fart på hverdagen med et elektrisk løbehjul                            

Et el-løbehjul er ikke kun en praktisk transportform for dit barn. Der findes mange store opholdsområder rundt omkring, hvor det også vil fungere som et sjovt legetøj, som barnet og vennerne kan få meget glæde af udendørs.

Der er god mulighed for mange sjove timer med et elektrisk løbehjul! Den lette størrelse og vægt gør, at det er nemt at medbringe i bilen eller under armen, når I skal på tur. Skal dit barn udstyres med et el-løbehjul? Gå på opdagelse i vores udvalg af elektriske løbehjul ovenover, og find den model, der passer allerbedst til dit barn her på BR.dk. Husk også altid en god cykelhjelm og andet beskyttelsesudstyr før børnene suser afsted på el-løbehjul.