365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Skaterhjelme

Skate-disciplinen er en aktivitet, som ofte byder på udfordrende tricks, hop, høj fart og dermed også nogle små skader en gang imellem. Derfor bør sikkerheden også være i top, når vi sender vores børn ud på skateboardet. Her på siden finder du et stort udvalg af skaterhjelme med god beskyttelse.

Skaterhjelme til børn

Børn er ofte gode til at kaste sig ud i nye ting, og som forælder er det dejligt at se sit barn være aktiv, hvad end det er på cykel, rulleskøjter eller skateboard. Dog ved vi også, at det er vigtigt at klæde børnene ordentligt på til det, og her er en hjelm et af de vigtigste former for udstyr.

Hos BR har vi samlet et udvalg af skaterhjelme, så dit barn kan få en ordentlig beskyttelse til hovedet og samtidig selv vælge designet på hjelmen.

Cykelhjelm eller skaterhjelm?

Måske sidder du nu og tænker: “men mit barn har jo en cykelhjelm?”, og det forstår vi godt. En cykelhjelm og en skaterhjelm minder også om hinanden på mange punkter, men der er dog et par væsentlige forskelle, som er vigtige, hvis dit barn har kastet sig ud i at skate.

Sagen er den, at der ofte bliver lavet mange tricks, når der skates, og dermed kan børnene også risikere at lande på andre måder, end de vil gøre, når de cykler. En skaterhjelm er nemlig oftest fremstillet til at kunne modstå flere slag, og derudover går hjelmen længere ned i nakken, så den også beskytter ordentligt, hvis dit barn vælter bagover.

Vælg en hjelm, som dit barn vil have på

Vi ved, hvor problematisk det kan være at overtale sit barn til at iføre sig en hjelm, når de kommer op i en vis alder. En løsning, der kan afhjælpe det problem, er, at du kan tage dit barn med på råd, når der skal købes ny hjelm.

Sæt dig ned med dit barn, og gennemgå udvalget af skaterhjelme her på BR.dk sammen. På den måde kan dit barn selv vælge sin nye hjelm og måske endda blive glad for at tage den på!