365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Trick løbehjul

De fleste børn elsker at drøne rundt på et løbehjul, og når de først er blevet rigtig skarpe til det, er det tid til nye udfordringer. Hos BR har vi samlet et udvalg af trick løbehjul, som er ekstra solide løbehjul, hvor dit barn kan øve sig på nye seje tricks.

Populære mærker

Husk tilbehøret

Kør sikkert ud i det blå

Hvilket løbehjul skal man vælge?

Med de mange forskellige typer af løbehjul, kan det være svært at vælge det rigtige. Vi hjælper dig med at forklare forskellen, så du vælger det rigtige løbehjul med det samme. 

Fart over feltet med et trick løbehjul

Har dit barn i forvejen et almindeligt løbehjul, men er det ved at være tid til nye udfordringer? Med et trick løbehjul kan dit barn suse afsted i høj fart og samtidig lære nye tricks, som kan udfordre barnets motoriske sans. 

Et trick løbehjul er ekstra holdbart, og dermed kan dit barn roligt begive sig ud i kunstner, som et traditionelt løbehjul ikke kan holde til. Kør stærkt, eksperimentér med nye tricks og imponér vennerne i skolegården med et af de seje løbehjul fra BR.

 

Det rette trick løbehjul til børn 

Vi forstår godt, hvis du har svært ved at se forskellen på et almindeligt løbehjul og et trickløbehjul, når du kigger på dem. Derfor får du her tre punkter, som adskiller dem fra hinanden:

  • Færre svage punkter: Trick løbehjul kan sjældent justeres og klappes sammen, hvilket normalt er svage punkter. Dermed styrkes holdbarheden. 

  • Et trick løbehjul er både stærkt og let: Begge dele er vigtigt, når der skal eksperimenteres med nye trick på løbehjulet. 

  • Solid styremekanisme: Når et løbehjul ikke blot skal hjælpe dit barn fra A til B, er det vigtigt, at styret og bunden kan roteres uden problemer. 

 

Trick løbehjul i fine farver på BR.dk

Løbehjul er efterhånden noget vi ser på alle gader og i alle skolegårde, hvor børn suser afsted eller konkurrerer mod hinanden i slides og barspins. Et trick løbehjul giver mulighed for mange timers sjov leg, og samtidig er det nemt at have med i forhold til en cykel, som har behov for en del mere plads. 

På BR.dk har vi samlet de sejeste trick løbehjul til dit barn, og du finder dem alle sammen ovenover. Gå på opdagelse i vores udvalg, som måske indeholder dit barns yndlingsfarver, og bestil det allerede i dag!