365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Side by side rulleskøjter til børn

Skal dit barn lære at stå på rulleskøjter? Så er side by side-rulleskøjter et godt sted at starte. Her er dit barn udstyret med et par stabile rulleskøjter, som er lette at stå på - også selvom, at det ikke går så stærkt i starten.

Populære mærker

Husk tilbehøret

Kør sikkert ud i det blå

Hvordan står man på rulleskøjter?

Børn der elsker at have fart på, vil også elske at stå på rulleskøjter. Men hvordan står man på rulleskøjter? Det giver vi dig svaret på i denne guide, hvor vi har samlet en håndfuld gode råd til, hvordan du lærer dit barn at komme sikkert igang med at køre på rulleskøjter.

Hvilke rulleskøjter skal jeg vælge?

Har du et barn, der drømmer om at afprøve det der med at stå på rulleskøjter? Der findes forskellige typer af rulleskøjter, og det kan være svært at gennemskue hvilken variant, der matcher dit barns behov. Vi vil forsøge at gøre dig klogere her i denne guide. 

Side by side-rulleskøjter til børn

Er dit barn blevet skarp på cykel og løbehjul? Så er rulleskøjter helt sikkert det næste, som I skal kaste jer ud i at lære. Her er et par side by side-rulleskøjter et perfekt sted at starte, når dit barn ikke er helt sikker i disciplinen endnu.

Når børn skal lære noget nyt, kan det være svært at undgå at komme til at gå i stå undervejs. Det er heldigvis ikke et problem med side by side-rulleskøjter. Vi har samlet et bredt udvalg herover, som kan sørge for både støtte og stabilitet.

 

Husk hjelm og beskyttelsessæt

Sikkerhed er vigtigt - særligt når du er nybegynder, men også når du er ihærdig på et par rulleskøjter. Du kan nemlig sagtens falde både for- og bagover, når du er ude på tur og både skal styre og holde farten imens.

Derfor kan du ikke efterlade cykelhjelmen derhjemme, selvom du har skiftet transportmidlet ud. Særligt beskyttelsesudstyr; albuerne, håndfladerne og knæene er udsatte, når du laver tricks på et par side by side-rulleskøjter, og dermed er det også vigtigt med et beskyttelsessæt til de områder.

 

Der er intet som en tur på rulleskøjter

I dag er inliners nok de mest populære rulleskøjter, og det er også dem, som vi oftest ser, når der kommer en rulleskøjter susende forbi på gaden. Dog er side by side-rulleskøjter et oplagt valg, hvis dit barn godt kan lide at lave tricks, dreje rundt og danse med rulleskøjterne på.

Alle side by side-rulleskøjterne her på BR.dk har et praktisk lukkesystem og er udstyret med en bremsefunktion foran. Lyder disse rulleskøjter som det perfekte valg for dit barn? Så gå på opdagelse i vores store sortiment, hvor I kan finde de rette rulleskøjter i de sejeste farver.