365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Trehjulede løbehjul

3, 2, 1... kør! Og de alleryngste i familien kan køre afsted på deres helt eget løbehjul med 3 hjul, som netop er oplagt til de små. Børnene får det sjovt samtidig med, at de også lærer at håndtere og træne motorikken på det trehjulede løbehjul. Se et bredt udvalg af dem alle på BR.dk, og bliv godt kørende.

Populære mærker

Husk tilbehøret

Kør sikkert ud i det blå

Sus af sted på trehjulet løbehjul

Leg på hjul er simpelthen bare noget af det sjoveste. Børnene får fart over feltet og masser af frisk luft, røde kinder og vind i håret. Løbehjul er et hit blandt mange børn, og da løbehjulene kan fås i flere forskellige udgaver, kan både store og små børn være med. 

Ser din lille spilopmager beundringsværdigt på større søskende eller andre børn, når de laver superseje kunster på trick løbehjulene? Hvis ja, er et lille begynderløbehjul med 3 hjul lige sagen til de mindste.

 

Løbehjul med 3 hjul

Overordnet set har et trehjulet løbehjul 3 hjul. På nogle modeller sidder der to hjul foran, mens det tredje og sidste hjul er placeret bagved. På andre modeller af trehjulede løbehjul er det præcis lige omvendt. Alle tre hjul sikrer stabiliteten, men det er dog altid en rigtig god idé at give barnet beskyttelsesudstyr og cykelhjelm på for at undgå skader. 

Ud over at et trehjulet løbehjul er et sjovt legetøj, er det også et godt redskab til at træne blandt andet: 

  • Balancen: De tre hjul sørger for, at barnet har nemmere ved at holde balancen end på et almindeligt løbehjul med to hjul. 
  • Koordinationen: Når børnene løber afsted på deres trehjulede løbehjul, skal de også dreje på styret og kigge efter, hvor de kører henne. Flere sanser er dermed i spil og skal koordineres. 

 

Køb løbehjul med 3 hjul på BR.dk

På BR.dk er der samlet et stort udvalg af løbehjul med tre hjul. Når fødderne skal have en pause fra at gå hos familiens mindste, er et trehjulet løbehjul en sjov måde at komme frem i verden på. Mange af vores løbehjulsmodeller kan endvidere omdannes til siddende løbecykler, som du ligesom ved de trehjulede løbehjul nemt kan klappe sammen og have med under armen. Find et løbehjul med 3 hjul til de yngste på BR.dk.