365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Globber

Globber tager dig og din familie på sjove ture! Glober løbehjulet for småbørn, børn, teenagere og voksne transformerer det konventionelle/almindelige løbehjul med sit pålidelige, slanke og innovative design og enestående funktionalitet. Dette gør Globber til et velkendt og prisvindende mærke af løbehjul for hele familien.

Globber løbehjul 

Globber er anerkendt for sine banebrydende, patenterede innovationer og deres høje kvalitet. Dette gælder både deres sikre 3-hjulede løbehjul for børn i alderen 3+ og 2-hjulede løbehjul for børn i alderen 6+, samt løbehjul for teenagere og voksne. Globber er hurtigt blevet forældrenes, børnenes og samfundets go-to legetøj og sportsmærke. Uanset, hvad du har brug for, et lille løbehjul, løbehjul til børn eller voksne, så har Globber et produkt til dig!

Globber løbehjulet blev lanceret tilbage i 2014 af et hold med mere end 20 års erfaring inden for arbejdet med løbehjul. Globber fik hurtigt international succes og lykkedes med at blive en nøgleaktør på markedet for løbehjul.

Har du brug for hjælp til at vælge det bedste 3-hjulede løbehjul til dit barn, det bedste 2-hjulede løbehjul eller det bedste voksenløbehjul til dig selv, så er vi her for at hjælpe dig!

Sparkeløbehjul til børn, teenagere og voksne

Globbers løbehjul til børn består af de prisvindende PRIMO FOLDABLE LIGHTS & PRIMO FOLDABLE WOOD LIGHTS 3-hjulede sparkeløbehjul, MASTER XL sparkeløbehjul for børn i alderen 4-14 år, og ULTIMUM 3-hjulede sparkeløbehjul for børn i alderen 5+, teenagere og voksne. 

Med Globbers patenterede styrelåseknap på PRIMO FOLDABLE LIGHTS, PRIMO FOLDABLE WOOD LIGHTS & MASTER 3-hjulede sparkeløbehjul, kan dit barn hurtigt lære at køre på løbehjul. Styresystemet på de to forhjul er fastgjort til kun at bevæge sig fremad og bagud. Det hjælper dit barn til hurtigt at danne selvtillid, hvor de let kan balancere på Globbers 3-hjulede løbehjul til børn! ULTIMUMs 3-hjulede løbehjul til børn i alderen 5+, teenagere og voksne går et skridt længere med det patenterede kontrolsystem til at styre vinklen på forhjulene, som giver dig mulighed for at ændre og justere forhjulenes drejningsradius.

For nem opbevaring kommer PRIMO FOLDABLE LIGHTS, PRIMO FOLDABLE WOOD LIGHTS og MASTER børneløbehjulet med et patenteret foldesystem med en sideknap, mens ULTIMUM 3-hjulede løbehjul til børn i alderen 5+, teenagere og voksne leveres med Globbers patenterede og ubesværede foldesystem; med kun et tryk på en knap kan du folde T-stangen uden at fjerne den fra jorden eller underlaget!

Globbers FLOW 125 LIGHTS og NL 205 er 2-hjulede løbehjul til børn i alderen 6+ og 8+ såvel som teenagere og voksne. NL 205 er et foldbar sparkeløbehjul med Globbers patenterede foldesystem, der gør det super nemt at folde og opbevare scooteren, når du ankommer til din destination!