365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Pige der leger med sæbebobler fra BR.dk
Pige der leger med sæbebobler fra BR.dk

Udendørs aktiviteter

Det er skønt at rykke legen ud under åben himmel. Ikke nok med at børnene får frisk luft, så er der også ofte bedre mulighed for at boltre sig, når det foregår ude i haven. Hos BR har vi samlet alt det udstyr, som I behøver for at sætte gang i udelegen.

Udendørs aktiviteter for børn

Det er dejligt at være udenfor for både store og små, men det kræver også en række gode aktiviteter at få børnene med ud. Heldigvis byder udendørs arealer på et væld af muligheder – det handler bare om at se dem. Hos BR er vi eksperter i aktiviteter i børnehøjde! Derfor har vi samlet en lang række gode idéer til lege udendørs.  

Populære mærker

Mange timers underholdning i haven 

Det er ikke nogen hemmelighed, at det meste legetøj kan medbringes udenfor. Til gengæld findes der også en masse legetøj, som ikke egner sig indenfor, og det er netop det, vi har samlet her på siden. Leg skal få børnene til at udfolde sig kreativt og sætte fantasien i gang, og leg uden åben himmel i den friske luft åbner bare mulighederne for en masse nye lege, uanset om du befinder dig i haven, skoven, på stranden eller legepladsen.  

Udendørsaktiviteter til store og små 

Hos BR finder du udendørslegetøj inden for et væld af kategorier, og vi er helt sikre på, at du finder noget for hele familien iblandt. 

  • Når sneen daler 

Sne i det danske land er ikke en selvfølge, og derfor er der liv og glade dage blandt børnene, når der endelig kan sættes gang i sneboldkampen. Selvom sne er udendørslegetøj i sig selv med bygning af snemænd og snebolde, så kan kælke sætte lidt mere fart på udendørslegen.  

  • Til de varme sommerdage 

Vandleg passer med sommerdage som hånd i handske, men du behøver ikke sætte gang i det helt store for at skabe en sjov leg, når solen skinner. Sæbebobler er et hit hos børn - både at puste dem selv og springe dem derefter.  

  • Et væld af sjove spil 

Et sikkert hit i haven er de sjove spil, som samler hele familien! Sæt gang i kasteevnerne med kongespilpetanque og stigegolf eller se, hvem der har det bedste slag i en omgang stangtennis.  

Sæt gang i udelegen med BR! 

Udendørs leg er godt for alle og enhver, og med et godt udvalg af udendørslegetøj har I de bedste forudsætninger for, at børnene hellere vil nyde det gode vejr end at sidde indendørs. Hvad skal kickstarte jeres leg i haven? Gå på opdagelse, og find det helt rette her.