365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sæbebobler

Der er noget helt fortryllende over sæbebobler. Når først du får pustet den store sæbeboble, der fint og elegant flyver igennem luften, er det bare underholdende og beroligende på samme tid. Det gode er, at der er en masse valgmuligheder. Hos BR finder du forskellige størrelser og former. Udforsk vores store udvalg af sæbebobler her på siden.

 

Populære mærker

Opskrift på hjemmelavet sæbeboblevand

Skal I have en sjov dag i haven? Lav jeres egen sæbeboblevand, som I kan hælde i de sjove sæbeboblemaskiner eller sæbeboblepistoler fra BR.dk. Så får I de flotteste store bobler, som vil fascinere både store og små!

Børnemagi med sæbebobler

Sæbebobler tryllebinder ethvert barn. Øjnene, der fascinerede følger med, indtil den glitrende boble til sidst springer med et puf. I takt med, at børnene bliver ældre og mere bekendt med sæbebobler, er der lagt an til et væld af sjove udendørs aktiviteter - helt simpelt, helt nemt, helt magisk med sæbebobler. Hos BR finder du et stort udvalg af sæbeboblemaskiner, som sender et utal af bobler afsted i luften, imens børnene febrilsk prøver at fange så mange som muligt.

 

Sjov med sæbebobler til børn

Vi elsker leg i haven, som får børnene til at grine og bevæge sig - og det gør sæbebobler! Her kan alle aldre være med, og kun fantasien sætter grænser for, hvad I finder på af sjove sager.

  • Hvem kan lave den største sæbeboble? Det kræver stor forsigtighed og en god portion held at få sæbeboblen til at vokse sig større og større. Det giver ekstra point, hvis sæbeboblen når at slippe og flyve afsted, før den springer.
  • Hvem kan springe flest sæbebobler? Send sæbeboblerne kontinuerligt op i luften med en af vores smarte maskiner. Børnene hopper og danser for at springe alle boblerne, inden de flyver for højt op - hvem har det bedste øje for sæbebobler?
  • Hvem løber længst med sæbeboblen? Den er fin, den er skrøbelig, og den kan springe, før du ved af det. Løb afsted med sæbeboblen, og se hvem der kommer længst.

 

Stort udvalg af sæbebobler hos BR!

Almindelige sæbebobler er altid en sjov idé, men nogle gange bliver det bare lidt sjovere med lidt ekstra gear. Vælg en sæbeboblemaskine med lys, en sæbeboblemaskine med et sjovt motiv eller en sæbeboblemaskine, der spytter flere tusinde bobler ud på få minutter. Med sæbebobler handler det kun om at være kreativ, og når sommeren er over os, og det er varmt vej til vandleg, så bliver sæbeboblerne helt sikkert din bedste ven!